גם לחברה שלי... אבל במבחן של מכושפות יש שם גם את "ספר הצללים"...
פ פינקילושה New member 28/7/03 #41 ../images/Emo6.gif גם לחברה שלי... אבל במבחן של מכושפות יש שם גם את "ספר הצללים"...
S Sweet Misery New member 29/7/03 #42 אני יצאתי בקי. ../images/Emo9.gif ופייג' (מכושפות), מימי (דרו קארי), ספייק, באפי ודון (שלושה שונים של באפי ).
אני יצאתי בקי. ../images/Emo9.gif ופייג' (מכושפות), מימי (דרו קארי), ספייק, באפי ודון (שלושה שונים של באפי ).
S Sweet Misery New member 29/7/03 #48 ../images/Emo9.gif אני גם אמט (הכי גאים שיש), מוניקה (חברים), מירנדה (סקס והעיר הגדולה), מייקל (רוזוול), אמא של ג'רי (סיינפלד), וזהו בינתיים.
../images/Emo9.gif אני גם אמט (הכי גאים שיש), מוניקה (חברים), מירנדה (סקס והעיר הגדולה), מייקל (רוזוול), אמא של ג'רי (סיינפלד), וזהו בינתיים.
L lali37 New member 30/7/03 #50 ארג../images/Emo70.gif את כל האנשים שאני אוהבת... שונאת אותך זה לא פיר
B Blizzard Beach New member 29/7/03 #47 אני פיבי.../images/Emo94.gif (גם בחברים וגם במכושפות) רציתי לבדוק באפי ולחצתי בטעות על תשוקות ... אז כבר בדקתי ויצא לי להיות הצדיקה . ספר הצללים-
אני פיבי.../images/Emo94.gif (גם בחברים וגם במכושפות) רציתי לבדוק באפי ולחצתי בטעות על תשוקות ... אז כבר בדקתי ויצא לי להיות הצדיקה . ספר הצללים-
B bubaale New member 29/7/03 #46 אני קול במכושפות...../images/Emo80.gif עדיין לא החלטתי אם זה טוב או רע...