שלום!

CluBeRiT

New member
שלום!

אני אתחיל בלומר לכולם שבת שלום.. הודעה ראשונה שלי בפורום. העניין הוא כזה.. אחותי קנתה ספר של פנג שוואי, חא הבנו ממנו הרבה.. אבל היה שם משהו שמאד עניין אותי. הניין קי? בכל מקרה.. ניסיתי להבין את זה. מהטבלה שבספר אני מספר 5. ודווקא עליו לא כתוב. חשבתי אולי.. שתוכלו להסביר לי מה זה אומר? ואיזה השלכות יש לזה על עיצוב החדר שלי.. {כיווני מיטה, שידה וכיוב'} אנחנו פשוט.. עוברים עוד מעט אז אם כבר... להתחיל את החיים בבית החדש בצורה נכונה... ובספר לא מצאתי שום דבר על זה.. וגם.. מה היא שיטת 8 הכיוונים? הבנתי שזה קשור לניין קי? בכל מקרה... מצטערת שההודעה ארוכה... תודה על העזרה מראש... ועל עצם הקריאה :)

שבת שלום קלברית

אומר לך כמה דברים, הראשון הוא שיש עוד טבלאות ספרים אחרים שבהם תמצאי שמספר הקי שלך הוא אחר המספר 5 אומר ומסביר את התכונות שנולדת איתן, ובכל שנה בצורה מעגלית ומסודרת, האפשרות לבטא אותן, משתנה. יחד עם זה יש עוד המון גורמים שמשפיעים על כך... מספר 5 הוא יסוד מאוד אנרגטי, שחשוב עבורו לשמור על מרכז הבית פנוי. האם קראת את הספר עד סופו? המעגלים של 9 הקי הם בני תשע שנים וכל תשע שנים מתחיל מחזור חדש. כדי להגיע לחיזוי ובדיקה מעמיקים של תאריך הלידה, נדרשת עבודה מאוד מרוכזת של כמה שעות ולא אעשה את זה באיטרנט. זה חלק מהעבודה שלי כיועצת. יום נעים

למעלה