שלום

שלום

בסד שלום אני מזמן מציצה על מה שאתם כותבים ממש נחמד , לראות ולקרא ,מקווה שאתם מסכימים לי להציץ לפעמים, ורציתי לשאול אם אפשר לעתיק מפה כמה סיפורים יפים , עליזה

בשביל זה את צריכה את אישור הכותב

ראיתי שרשמת בס"ד ז"א שאת אשה מאמינה, אז לפי הדת (ולפי חוקי המדינה,'דינא דמלכותא דינא הוא'), צריך לשמור על כבוד מינימאלי וגם לתת קרדיט מהכותב, אם הוא אישר לך לפרסם ו/או להעתיק סיפור שלו.

הפלאות של עליזה 1 שלום

אמנם אני לא כתבתי אף סיפור וקראתי את הסיפורים ואכן, ישנם סיפורים נפלאים שמסופרים, אני מאמינה כי אם מישהו סיפר סיפור יפה בפורום בידיעה כי כל אחד יכול להכנס ולקרוא, אני מאמינה כי לא יהיה איכפת לו כי תספרי הלאה את סיפורו. שהרי, אם לא היה מעוניין כי סיפורו יופץ, אז לא היה מספרו כלל וכלל. המשיכי להנות וגרמי לאחרים הנאה בסיפורים יפים. ולכל מספרי הסיפורים היפים, אני מקוה כי אני לא טועה בזה שאישרתי להפלאות של עליזה 1 להישתמש בסיפורים הלאה.

תשובה

בסד מאוד כף לקרא סיפירים יפים ומעניינים אבל אני צריכה לשאול כדי שלא יגרם גזל על ידי חס וחלילה לכן מבקשת אני אם מישהו לא מרשה שיכתוב לי אני לא עתיק את שלו, בתודה עליזה

ברמה הכללית....

ברגע שמשהו פורסם בפורום זה ניתן להעתקה... אם למשל אני אפרסם תמונה שלי בפורום אז אנשים יכלו לקחת אותה ולהעביר אחד לשני... אבל אם לא פרסמתי את התמונה אז לעביר אותה בין אנשים יהיה לא חוקי לכן אני לא בטוחה כל כך מה הנוהל לגבי סיפורים אבל נראה לי שמותר לך. בכל אופן כדי למנוע העלבות מומלץ לשאול את הכותב P:

למעלה