שלום

Manic Subsidal

New member
שלום

יש למישהו הסבר הגיוני לקיומן של רוחות? לא שאני בא לשלול את האמונה שלכם, חס וחלילה, פשוט שוטטתי קצת בפורום ונראה שאתם באמת מאמינים בקיומן של רוחות. זה מעניין אותי, ואני יודע שאין לכם סיבה לשקר ושהסיפורים לא בדויים, פשוט קצת קשה לי לקבל\להאמין רעיונות מהסוג הזה, שלא חוותי על בשרי. אז אם למישהו יש הסבר לקיומן של רוחות, אבל קצת יותר מפורט או מדעי (?). ובאמת שאני לא שולל קיומן של רוחות, סתם מתעניין.

I am a freak

New member
מה זאת אומרת../images/Emo35.gif

כשאתה אומר "הסבר"- למה אתה מתכוון
אדם מת, מאילו סיבות שלא יהיו- רוחו יוצאת מהגוף אך, במקרים מסויימים היא נשארת כאן (במישור שלנו) ולא ממשיכה הלאה (ל"עולם הבא"). לזה התכוונת
הפריק.

Manic Subsidal

New member
זה מה שאני תמיד שומע...

חשבתי על משהו יותר מפורט... אני פשוט לא מבין בזה.

קרנוש21

New member
לי שי הסבר תרצה או לא תרצה לקבל אות

אותו זה כבר החלטה שלך זה קשור לאנרגיות ומלאכים אם תרצה תגיד אני אשלח לך מסר!

קרנוש21

New member
כי פה אני אצטרך להרחיב

וכרגע אין לי ממש זמן אז רשמתי לו בקיצור

Manic Subsidal

New member
אני פשוט בן אדם ריאלי יותר

קצת קשה לי להבין הסברים בסגנון "הנשמה עוזבת את הגוף"... כי יש הרבה שאלות שאני שואל את עצמי כמו "מה זה נשמה?" "למה היא עוזבת את הגוף?" שבשום מקום לא קיבלתי עליהן תשובה. שאני אומר שאני מחפש הסבר "מדעי", אז אני מתכוון להסבר קצת יותר מפורט, כמו נגיד (סתם דוגמא) הסבר שמתבסס על אנרגיות וחוקי שימור האנרגיה (שמעתי את זה איפשהו) שהרבה יותר קל לי להבין אותו ומשאיר אותי עם פחות שאלות פתוחות.

A lost angel

New member
אוקיי, אם את רוצה מנקודת מבט

פיסיקלית: מסביב לגוף שלנו יש הילה אלקטרומגנטית, במיסטיקה זה נקרא ההילה. הגוף שלנו פולט אנרגיה, פולט חום, במיסטיקה זה נקרא אנרגית נשמה שמוקרנת כלפי חוץ. עכשיו, כשאדם מת, השדה האלקטרומגנטי סביב גופו נעלם. הוא לא פולט חום, ולפי חוק שימור אנרגיה, האנרגיה הזו משנה את צורתה למשהו אחר, או מתמרכזת, או מתפזרת. לפי המיסטיקה, הנשמה יוצאת מהגוף וממשיכה הלאה - מתגלגלת(משנה את עצמה אנרגטית) או נשארת בעולמנו כמו שהייתה. לזה התכוונת? אם כן, אני מקווה שעניתי על שאלותיך
דנה

faith2

New member
פשש!....

אפילו במדע מאמינים איכשהו בגלגול נשמות
נתת לי תשובה ל"לא מאמינים"

I am a freak

New member
לבחור ששאל את השאלה....

הייתי מעדיף שתשאל שאלה ומי שיענה-יענה. אי אפשר לכתוב בהודעה את כל התורה ברגל אחת
שאל שאלה שמעניינת אותך, ואנחנו נענה
דנה. הסבר יפה
יש כמה חורים... אבל מצויין....
הפריק.

למעלה