שלום!

y o u r ANGEL

New member
שלום!

היי אני חדשה פה... אף פעם לא שמעתי על הפורום עליו, ובמקרה הגעתי לפה... ואני אוהבת את כל הפילוסופיה... חוץ מזה יש לי שאלה אחת שאולי תוכלו לעזור לי (לא נראה לי שיש מישהו שיודע את התשובה.. אבל אני אשמח אם תגיבו) אם אנחנו לא היינו פה, מה היה פה?! שלכם אוריין

TalReshef

New member
אילו לא היינו פה

לא היה מי שייתעניין בכך. עם זאת: אילו לא היינו פה עדיין היו כאן זברות, תיקנים, שחפים וכל השאר. נראה לי שהם לא היו מצטערים על חסרוננו.

אם לא היינו פה היו כאן

פילים וורודים קטנים בגודל אצבע והיו פה פרות סגולות עם נקודות צהובות, וצפרדעים לבנות עם נקודות כתומות, והיה כאן גם פסל ענק שלא קשור לכלום בצורת מזלג עם חמש שיניים והוא היה עומד איפה שנמצא היום הכותל המערבי. בנוסף לזה היו כל הזמן קשתות, גם אם לא היה יורד גשם בכלל, וכשהיה יורד גשם הוא היה צבעוני עם ריח וורדים. כמו כן, היו רק שלוש עונות בשנה: בעונה אחת היה יורד גשם, צבעוני כמו שכבר אמרתי, וכשהיה ממש ממש קר אז היו יורדות מהשמים חתיכות קרח בצורת דובים עם כובעי צמר עם פונפון בקצה. העונה השניה היתה מתאפיינת בחום כבד וכל המים בים היו מתאדים מדיי כל עונה כזאת. העונה השלישית היתה מתאייפנת במזג האויר יציב, וכל הזמן היו נופלים מהשמים קסמי אוזניים וורדים. האא כן, והיו יצורים קטנים עם שמונה אוזניים ושישה אפים שחיים בתוך להבות. באמת!

TalReshef

New member
ענק! ../images/Emo24.gif

אני מסיר את הכובע. זו פילוסופיה. וחוץ מזה אל תשכחי לקחת את הכדורים הוורודים ההם.... ...סתם

למען האמת התכוונתי לזה ../images/Emo13.gif

פשוט אין לי כח להסביר

למעלה