שלום !!!!

Demon D

New member
שלום !!!!

אני מתכוון להתחיל עכשיו ללמוד לפסיכומטרי אז איפו הכי טוב ללמוד ??????

denn

New member
אז תלוי

אם אתה מתכנן ללמוד לבד או לא.....

denn

New member
הצעה

לפי הפרטים שלך אתה בן 16 ואני משער שכמוני אתה עולה לי"ב(אם אני טועה תתקן אותי) בכל אופן אני לוקח קורס קידום תיכון.....

Demon D

New member
נכון עליתי לי"ב

אבל בית ספר לי לא מתיעה שום אפשרות לעשות פסיכומטרי (אם נכון היבנתי עז בית ספר אמור להתיעה לא???)

denn

New member
תגובה

אז ככה יכול להיות שהביצפר לא יציע אז מה שאני מציע תתקשר לקידום ותשאל אותם אם מתקייפ קורס כזה בעיר שלך, יכול להיות שהם עושים קורס בתיכון אחר וכדומה ולכן לא הודיעו על כך בתיכון שלך.......... לדעתי תתקשר ותברר

Demon D

New member
עוד שאלה קטנה

דיברתי עם עם איי קיו וכימעט סגרתי איתם אבל אני לא בטוח שעשיתי הכל נכון כי הם לוקחים לא מעט כסף.... פשוט שמעתי שאצלינם אחוזי הצלחה הכי גבוהים...

TRIPLEfnH

New member
איפה לא ללמוד !

אני יכול רק לדבר מתוך ניסיון. אל תעשה אצל זיו כספי קורס פסיכומטרי. הספרים שלהם מלאים, אבל מלאים טעויות, ואני מדבר איתך על ממוצע של טעות לכל שלושה ארבעה עמודי תרגול. אבל הכי קטעים זה הבחינות דמה שהם נותנים לך, שכמובן גם בהם הם לא חוסכים בטעויות. הם קשים בשתיים שלוש רמות יותר מהמבחן הפסיכומטרי, ואז שאתה פתאום מקבל 600 (ואתה מצפה ל 700), הם מודיעים לך שזה בסדר, היה מבחן קשה בכוונה, תוסיף 100 נקודות. אה כן... ואנגלית זה בכלל מעבר לרמה שלהם.

למעלה