שלום!

guitar rock

New member
שלום!

מה קורה אנשושים...? יש לי שאלה... עכשיו גילתי שלמישל בראנץ' יצא דיסק לפני "the spirit room" אולי אתם יודעים איך קוראים לו ואם אפשר להשיג אותו בכלל? אגב אני הגר מעריצה מתחילה אני מכירה את מישל עוד לפני אבל ממש התחלתי להקשיב לה רק כשקניתי את hotel paper (בחו"ל מזל שהייתי שם בדיוק...) בכל מקרה היא אחלה!!! וכבר יש לי את שני הדיסקים שלה... תגידו מה הדיסק המועדף עלייכם מבין השניים the spirit room או hotel paper? האמתי שאני מעדיפה את את hotel paper... טוב בכל מקרה אני מקווה שזה בסדר שפתחתי הודעה חדשה...

OldRedEyes

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

לאלבום הראשון של מישל קוראים Broken Bracelet, וזהו כביכול אלבום הדמו שלה. את יכולה להשיג את האלבום דרך האינטרנט. Hotel Paper הוא בהחלט אלבום מצויין וניתן לראות עד כמה מישל התבגרה בצורת הכתיבה שלה. השירים הרבה יותר אישיים, כיוון שהם נכתבו מחוויות שמישל עברה, לא כמו TSR שהשירים שם הם פיקציה. אני עדיין לא החלטתי איזה אלבום הוא המועדף עליי, אני צריכה להאזין עוד קצת לאלבום החדש ולהתרגל אליו. בכל אופן, ברוכה הבאה, תהני, אני אפרת

jenni frost

New member
../images/Emo65.gifברוכה הבאה ! ../images/Emo24.gif

קשה לי מאוד להחליט איזה דיסק אני מעדיפה יותר .. אבל ניראה לי ש- The Spirit Room

Sweet Misery

New member
ברוכבית!

אני הדר... וגם לי קשה להחליט.
בשנייהם יש שירים מדהימים. אבל אני חושבת ש-Hotel Paper. השירים שם הרבה יותר אישיים, עמוקים ומלודיים מב-The Spirit Room.

guitar rock

New member
../images/Emo66.gifאגב...

בזמן שהייתי בארה"ב קניתי את ym ובדיוק הייתה שם כתבה על מישל בראנץ' אז תרגמתי אותה לחברה שלי אם את רוצים אני יכולה להעלות את הקובץ אלא אם כן יש אותו כבר... וגם היה שם תוכנית trl שהיא הנחתה... היא ממש חמודה ... שאלו אותה שם אם היא עכשיו יוצאת עם מישהו אז היא אמרה שלא (ושאלה למה כל הזמן שואלים אותה על חיי האהבה שלה...) והיא אמרה שהבעיה שבכל פעם שהיא מוצאת מישהו חמוד למשל בקהל של הופעות והיא אשכרה מזמינה אותו לצאת אז הוא או מר לה "בטח ,אבל תוכלי לחתום לי על זה קודם?"... בכל מקרה סתם פתאום נזכרתי...

למעלה