שלום.....

עליסהה

New member
שלום.....

טוב אז ככה התחלתי לאהוב את עברי רק אחרי האנשים החדשים... ואני רוצה לקנות דיסק.... איזה לקנות(רק אחד)?..

ZVI Z

New member
היי עליסה

אוהבת אביב גפן או סתם קוראים לך עליזה? אה יש גם לאיפה הילד מסיבת התה של עליזה.אבל המונופול על השם הוא של אביב. בכל אופן..תמיד אהבה זה במלף ומשקר ותתחילי איתו,הוא הראשון,תעברי לשני ולשלישי איזה עוד שירים את הכי אוהבץ?

עליסהה

New member
היי..:)

כן..אוהבת.. :) ממ...אני לא מכירה הרבה..אני מכירה את הכוס הכחולה..ממש יפה גם קניתי את הדיסק שלו במקריות מוחלטת..קניתי 3 דיסקים ב-100..(לא בשוק ולא צרוב!!) באילת.. ומצאתי רק 2 והייתי צריכה עוד אחד אז לקחתי אותו..

ZVI Z

New member
איזה יופי..

אז מה כבר יש לך? כיף לך..לי שלושתם ביחד עלו 200..בעסה לי

עליסהה

New member
זהו שיש לי רק את האנשים החדשים..

בהתחלה לא ממש אהבתי אותו... כי לא הכרתי שירים והשיר הראשון זה האנשים החדשים שמתחיל בסגנון מגעיל לטעמי...אבל אחרי ההופעת בחירות בהאנגר התחלתי לשמוע..

ZVI Z

New member
את ה-2 הקודמים

לדעתי את יותר תאהבי גם בגלל שסתם ככה כי ככה וגם כי את אוהבת את אביב שלדעתי הסיגנון שלו הרבה הרבה יותר קרוב ל-2 הראשונים

Ez sLeeP

New member
איזה דיאלוגים של שעות לילה מאוחרות.

צבי, זה מה שאתה עושה אחרי שאני הולך לישון?!..
עליסה, אני ממליץ אישית על 'יותר טוב כלום מכמעט'. אבל עדיף שתתחילי מן ההתחלה. זה המקום להתחיל. השניים הראשונים הם באמת הטובים ביותר. ברוכה הבאה.

ZVI Z

New member
היה נמאס לי אז מהמחשב..

אז כיביתי והלכתי לטלויזיה..משחק בייסבול(משחק שמאווד התחלתי לאהוב בזמן האחרון יחד עם טניס(ותודה לצמד הישראלי)) ואז גם כתבתי לי שיר ו..כן מה רצית?קורים לי צבי,אולי זה יפרש. ונדב,מצטער..לא נותרה לי ברירה..

למעלה