שלום..

ש ר ה

New member
שלום..

רציתי לדעת מה גרפולוגיה מראה? מה המטרה של ניתוח הכתב.. יש אפשרות גם להביא את כתב היד שלי ושתנתחו אותו כאן? תודה

my stery

New member
שרה,

הפורום נחמד יותר משנדמה לך. הוא רק מעט איטי. כניראה שאודי לא נכנס ובדק עדיין את ההודעות... התאזרי בסבלנות? אל דאגה, יהיה סבבה.

shonshon5

New member
שרה שרה סיר שמייח..... ../images/Emo6.gif

אודי תקוע בפקק ליד וינגייט ולכן הפעילו עלי את הכוננות. אז ככה: לעניין מטרות הגרפולוגיה ומה יוצא מכל זה ראוי לדפדף במאמרי הפורום ובקישוריו. אם איני טועה - מה שיש שם עשוי לספק את סקרנותך. לגבי ניתוח כתב ידך - אהלן וסהלן! בשביל זה אנחנו פה! ואם מיס טרי העניקה לנו חוות דעת כה מחמיאה, מי אני, יבחוש בן שלולית, שאעיד עדות שונה? אבי, הנחתום.

ש ר ה

New member
תודה!!

כבר סורקת לכם.. צריך לכתוב משהו מיוחד? או אפשר סתם להעתיק קטע מספר?

shonshon5

New member
שרה, שרה, שרה............

למה לא תקראי את הודעת מנהל/ת הפורום בלמעלה של הדף? שם תמצאי כי עליך: לכתוב על דף חלק, ללא שורות. בעט כדורי. לא טושים, לורדים, פיילוטים, עפרונות וכו'. לכתוב כ-15 שורות. לא להעתיק מטקסט נתון אלא לכתוב ספונטני מה שבא. לסרוק ברזולוציה מקסימלית 100DPI ולשמור כקובץ JPG. לוודא שבגוף הטקסט תופיע הרשאה לניתוח כתב היד. עד כאן הפורמליטיס. והמהדרין אף יישמו את הר"מ: א) לנקות לשון בקשה ובנימה כנועה לפנות לאודי למען ירתם לניתוח. ב) להבטיח שתזמיני את הפורום לארוחת שחיתות. ג) לחייך תמיד. ד) לצרף תמונה. ה) לקיים הבטחות. בהצלחה! אבי, מורה נבוכים.

ש ר ה

New member
שונשון..

בסליחה מכבודך..הייתי כל כך להוטה פעם שעברה שרק הפנית אותי להודעת המנהל שאפילו לא קראתי את המשך ההודעה שלך..
אז ככה.. א. אודי איש חביב..כבר הספיק לעזור לי..ועל כך תודה רבה
ב. אני לא יכולה להבטיח כזה דבר, כי אני לא אוהבת להבטיח דברים שאני לא בטוחה שיתקיימו...
אולי בבוא הזמן.. ג.
ד. יש בכרטיס אישי..
<מה? אני חייבת של היום
> ה. כשאבטיח משהו..אקיים..
יום מקסים

אחלה תגובה. אכן, אני מעט עסוק יותר

ומתקשה להדביק גם את צרכי הפורום, נקווה שבהמשך השבוע המצב ישתפר.

ש ר ה

New member
איך אתם עושים?

סרקתי קטע, וזה יוצא מאוד מאוד קטן.. בוקר טוב

היי

מתוך עדינות נפש, רגישויות גבוהות וטאקט אך נראית לי לומדת, זהירה ומסננת מצבים ואנשים קודם שאת מוכנה נפשית 'לצאת לשטח', לקירבה וחברות. כדי להבטיח את עצמך מפני טעויות והיפגעויות. מצד שני, זה מערים אי אילו קשיים בדרך לבטוי רגשי חופשי ומשוחרר יותר, ואת מחזיקה בפנים עולם חוויתי רגשי עשיר יותר, אך גם בולם. עד כאן התרשמות שטחית בלבד.

ש ר ה

New member
../images/Emo2.gif

כל מילה במקום.. אואי..לא חשבתי שזה יכול להיות עד כדי כך מדויק..

מילה1

New member
שרה

אני רואה בכתב רגישות ואף עדינות-נפש וטוב-לב אמיתי. יש גם צניעות וכיבוד הזולת. מקצוע הסיעוד אכן יכול להתאים לך, יש לך צורך ויכולת להעניק לזולת במסירות, אך לא בתחומים ה"קשים" של המקצוע (מחלות סופניות, מחלקות קשות מבחינת סבל המאושפזים) אלה דברים שעלולים לפגוע בנפשך הרגישה. מצד שני – אולי "תקחי הרבה ללב", אבל בטוח שתהיי אחות "רחמניה" במובן הנכון של המילה.

למעלה