שלום אני רזיה אחות של יאנה שאותה אתם מכירים.אני רוצה להשתתף כאן.יאנה סיפרה כמה נחמדים כאן כולם.
ר רזיה אחותה של יאנה New member 30/6/03 #1 שלום אני רזיה אחות של יאנה שאותה אתם מכירים.אני רוצה להשתתף כאן.יאנה סיפרה כמה נחמדים כאן כולם.
G Goggle Girl New member 30/6/03 #2 ../images/Emo24.gif ברוכה הבאה! ../images/Emo23.gif ../images/Emo39.gif מה, עדיין אף אחד לא בירכך כראוי, בושה, בושה! *רודפת אחרי חברי פורום אקראיים עם עיתון מגולגל* אני ממש מקווה שתהני כאן, ושכמו אחותך, נגלה שאת אחלה בן אדם ושתתרמי לפורום ^_^ ועד כמה אנחנו נחמדים... תלוי במצב של הפיצולים את תביני עם הזמן, כשתגדלי (או עד שמישהו יסביר לך. בדיחת פורום פרטית ^^; )
../images/Emo24.gif ברוכה הבאה! ../images/Emo23.gif ../images/Emo39.gif מה, עדיין אף אחד לא בירכך כראוי, בושה, בושה! *רודפת אחרי חברי פורום אקראיים עם עיתון מגולגל* אני ממש מקווה שתהני כאן, ושכמו אחותך, נגלה שאת אחלה בן אדם ושתתרמי לפורום ^_^ ועד כמה אנחנו נחמדים... תלוי במצב של הפיצולים את תביני עם הזמן, כשתגדלי (או עד שמישהו יסביר לך. בדיחת פורום פרטית ^^; )
י יאנה י New member 30/6/03 #4 ../images/Emo140.gifרזיה........... טוב ביגלל שאני אחותך אשלך לך הודעת ברכה בנוסף לזו שבעל פה. רק לאחותי
../images/Emo140.gifרזיה........... טוב ביגלל שאני אחותך אשלך לך הודעת ברכה בנוסף לזו שבעל פה. רק לאחותי
D Digi Lista New member 1/7/03 #6 ברוכה הבאה../images/Emo13.gif את ויאנה משתמשות באותה המחשבית בחדר של ההורים? ...