שלום

Not The Doctor

New member
שלום

שלום, קוראים לי הילה, אני בת 13, ושרופה על אלאניס מוריסט! אני אהבתי אותה מאז שאני זוכרת את עצמי, וככל ששמעתי יותר שירים, יותר ויותר הערצתי אותה, קראתי את ההודעות בפורום ושמתי לב שיש כמה דברים שמשותפים לכולנו (המעריצים של המלכה): 1. לכולנו יש טעם טוב במוזיקה. 2. כולנו יודעים להעריך כישרון מולד. 3. כולנו נחמדים. שמתם לב לזה? מעריצה (אתכם ואת אלאניס המופלאה), Not The Doctor

symptoms

New member
../images/Emo24.gif ברוכה הבאה הילה ../images/Emo59.gif

ברכות על הטעם הנהדר שלך במוזיקה. את נראית לי אדם נחמד, מה שאומר שתשתלבי מצויין... ברוכה הבאה שוב. ומקווה שתכתבי כאן הרבה רעות

Rוית

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif

נו כבר לפי מה שאמרת את תשתלבי פה נהדר!
תהני!

j u n k

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

נראה לי שמישהי בת 13 שמבינה במוזיקה עוד מגיל צעיר יותר זה זן מיוחד... כמובן שמוזיקה טובה זה דבר מאוד יחסי זה נע בין ג'ניס ג'ופלין ג'וני מיטשל פיונה אפל, לבין בוב דילן רייג' אגיינסט דה משין,נירוונה, קייס צ'וייס כאשר הקו האדום התחתון יהיה אי שם אצל בריטני ספירס בע"מ קיצר ממ בואו לא נתנשא, סוגי מוזיקה זה לא דבר שאפשר להתווכח איתו בדוגרי
ממ אה כן את תהני פה זה בטוח

Not The Doctor

New member
תודה לכולם!

תודה לכם! אני מרגישה שעשיתי צעד גדול וחשוב כשניכנסתי לאתר הנפלא של יוסי, ואז לפורום הנהדר של Rוית וAlanisJunkie ושוב תודה לכולם!!!!! באהבה ונשיקות (חחח, לא הגזמתי קצת?) Not The Doctor

AlanisJunkie

New member
ברוכה הבאה, הילה. ../images/Emo24.gif

מקווים שתשתלבי פה מצויין, ועושה רושם שאת בדרך הנכונה...

Not The Doctor

New member
clayman? נראה לי שאני מכירה אותו

זה על שם האיש פלסטלינה המתוק של Dream Works מהמשחק "NeverHood"? בשאלה אליך, Not The Doctor

למעלה