שלום...

Blue Eye

New member
שלום...

לא באתי לקלל אותכם ההפך... באתי לעשות משו ליריבה ששנינו שונאים - מכבי תא באתר למטה הם נמצאים מקום שני, הקבוצה הכי פאנאנית עם כל הקטע של האולטרסים... תבחרו מי שאתם רוצים, רק לא מכבי תא!!! אנחנו נעשה הכל כדי להוריד אותה מהמקום השני

דן צ

New member
להיפך

הסקר שואל , מי מהקבוצות יש לה את האוהדים הכי פאנטים וחוליגנים. אני לא חושב שזה כבוד להיות במקום השני!

patito ƒeo

New member
Oh ../images/Emo12.gif../images/Emo107.gif

אז עדי-דה, עכשיו נצטרך לשלוח עוד פעם לכל הרשימה
<או שלא>

O n y X

New member
נכון

אבל למכבי ת"א לא מגיע המקום השני, אוהדי בשיקטש או פנאתינייקוס הרבה יותר פנאטיים

XSuperKi11erX

New member
דווקא גם בארץ לא מגיע להם 2../images/Emo47.gif

הפועל ת"א ומכבי חיפה הרבה יותר מובילים בפירוטכניקה וגם קהל הרבה יותר טוב. מכבי ת"א סתם קהל של נאצים מתלהבים...

יא חתיכת בן זונה

אני יכנס בך ובראפר! זוכר אותי ראפר?? איך לא..אני זה שגרמתי לחסימה שלך!!! חתיכת אפסים מושתנים!!! גביע הטוטו לא לקחתם!! אז תמותו כולכם!!!!!!!! אנחנו קהל מס'1!!! כמה אוהדים כבר הבאתם?? אתם מביאים בקושי 7,000 למשחק! וגם אתם קופים יקרים ומזדיינים!! ועם האולטראס שלכם כל כך טוב איך זה שאתם לא ברשימה??? אפסים!!!!! הפועל=מוסלמים=מוות!! לכו תימצצו להיטלר האליל שלכם יא זונות!

וואלה..

בגלל זה אתה לא מבין.. אתה רק מוכיח איזה קהל גדול יש להפועל.. אם אנחנו מביאים מקסימום 7000 למשחק ועושים כאלה מופעי פירוטכניקה זה כבוד.. איך זה שאנחנו לא ברשימה? כי שפונדריק השמן וליאור ימינאצי מכירים את מי שפתח ת'סקר... האליל שלנו היטלר? אחי אנחנו לא עושים זיג הייל במשחקים.. קיצר תמות... תחסום אותי עוד פעםםם מי יתן ותתנגש בך משאית סיימתי את דבריי

O n y X

New member
הסקר הזה

הוא לא מטעם גוף רשמי כלשהו, זה סתם סקר שילד אחד חיבר . ותוצאות הסקר הזה נכונות בערך כמו תוצאות הסקר באתר של סאנטאנדר "אילן בכר הוא השחקן הכי טוב של סאנטאנדר.."

maccabi tlv

New member
הקהל מס' 1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

איזה קהל כבר יש לכם ימסכנים לא יהודים!!!!!!! ד"א אתם לא צריכים לעזור להנהלה שלכם לכסות חובות של 70 מיליון?!?!? מה לעשות אנחנו ברשימה הזאת אתם לא!!!!!!!!! אם הייתם קהל של פנאטים בטח לא הייתם בורחים מהאוהדים של בני יהודה במשחק האליפות שלכם בשכונה וגם בטח השנה הייתם מחזירים להם על האבנים ולא בוכים למשה תאומים שיעשה משהו, נכון???

Negative one

New member
חחחח יא מכביסטים עלובים

ברור שהסקר הזה לא רישמי ומי שפתח אותו זה סתם איזה אוהד מכבי מפגר. איך אפשר לשים את הקהלים הכי גדולים בעולם מול הקהל המזדיין שלכם? אין לכם אוטראס ואין לכם כלום,אז אל תתלהבו.כמה אבוקות במשחק,וקצת אמל"חים,לא עושים אתכם כלום.והאוהדים הערסים שלכם שנטפלים אחרי המשחק לילדים קטנים או אנשים שהולכים לבד,זה לא נקרא חוליגנים,תאמינו לי. וכל האוהדי ההצלחות שלכם שממלאים את רמת גן רק אם אתם זוכים באליפות,זה גם כן לא אולטראס. ולא שאני אומר שהקהל שלנו זה אולטראס אמיתיים,אין אף קהל בארץ שיכול להיות שווה משהו לקבוצות מחו"ל,אבל תפסיקו להתלהב כבר כי אתם לא אולטראס ובחיים שלכם לא תהיו.

maccabi tlv

New member
ואתם גם אחרי זכייה בליגת אלופות....

לא תמלאו את איצטדיון טדי!!!!!!

נכון..

אבל תראה כמה אבוקות יש לנו כל משחק בהתאם לכמות הקהל שלנו. תראה מה עשינו לכם בדרבי 3-1... אם אנחנו כל כך מעט קהל ואתם קהל עם מלא אוהדים אתם עלובים

maccabi tlv

New member
ראו מה עשיתם לנו בדרבי...

אבל יותר מכל ראו מה עשינו לכם בשני הדרבים האחרונים! ברמת גן פשוט השתקנו אותכם,החזרנו לכם פי שתיים ממה שעשיתם לנו בדרבי הראשון. אחר כך בדרבי בבלומפילד למרות שהיינו בנחיתות מספרית בגלל שהייתם ביתיים,צבענו את בלומפילד צהוב שלא נדבר על העידוד כי גרמנו שלא ישמעו אותכם ("הפועל זונה,הפועל זונה"...מתחילים להיזכר???)!

XSuperKi11erX

New member
אתה מפגר../images/Emo47.gif

אנחנו עשינו דבר מדהים בדרבי חיפה עשו דבר מדהים מול בית"ר אתם לא עושים שום דבר מרשים

maccabi tlv

New member
עובדה שאפילו....

התקשורת האדומה והמסריחה שלכם כבר לא יכלה להתעלם ממה שעשינו:נגדכם בשני משחקי הדרבי האחרונים,מול הקופים ברמת גן ובמשחק האליפות!!!!! אתם תפסתם אותנו פעם אחת לא מוכנים וזהו!!!!!!

אוקיי...

אתה אמר שבדרבי האחרון לקחתם אותנו? שהיה לנו לפחות 100 דגלים, ודגל שכיסה את כל שער 5... אתה טמבל זיין שכל... אתה חושב שהקהל שלכם זה קהל אולטראס... הבעיה שאתה לא יודע מזה אולטראס...

למעלה