שלום

moon love

New member
שלום

אף פעם לא ממש ידעתי איך מתחילים... מישהו אמר לי פעם שההתחלה הטובה ביותר היא להגיד פשוט מאוד שלום. שלום. כרגע אני רק אספר שאני בן 30 ובן זוגי בן 33 אנחנו שבע שנים יחד ומתחתנים בסוף החודש... ומכיוון שאני כרגע כותב מהעבודה אני אסיים עכשיו ואמשיך מאוחר יותר כשהגיע הביתה.
אני

hatul

New member
שלום וברכה, ומזל טוב ../images/Emo13.gif

נעים לקרוא על זוג שחיים יחד שבע שנים, ועומדים להתחתן
שיהיה לכם הרבה אושר ואהבה

S h a m i

New member
שלום וברוך הבא!!!

המארח הטנטרי שלנו יגיע בקרוב מאוד (אחרי שיסיים לשחק משחקי מחשב מול החבר שלו כל הלילה) ויעניק לך ברכת ברוכים הבאים ראויה... המון המון מזל טוב על החתונה הקרבה והממשמשת, מתי מקבלים הזמנות???

Liroy26

New member
אולי תפסיקי להדחף לחתונה של כל אחד?

תפני מקום לרווקות שיוכלו לתפוס את הזר... ברוך הבא ידידי! המון המון מזל טוב לחתונה המתקרבת!! איך אתם מתכוונים לערוך את הטקס?

amet

New member
ברוך הבא

"כל ששון וכל ושמחה כל חתן וכל חתן" "מי שברך אביתוניו אברהם יצחק ויעקב הוא יברך את החתנים הטריים בברכת שלום, בריאות, זוגיות אהבה כנות ואמון. הוא יברך אתכם באושר ועושר בחיים טובים ומלאים בכל טוב שתזכו רק לאור בביתכם שמחה בלבכם ואהבה בנפשכם" אאאאאאאאאאאאאאאאמן!!! moon love ברוך הבא אל משפחת סקס וזוגיות גאה ה-
וה-
(תחשוב שזה עוגה
- לירוי תדאג לאייקון אולי) ו.....כמובן אנחנו רוצים לשמוע עוד פרטים איך הצעתם אחד לשני נישואים
? איך מארגנים דבר כזה בכלל
? אתם מתחתנים בארץ
? בקיצור שב לך ידידי בנוח ותתחיל לכתוב
התמונה מוקדשת לך ולבן זוגך באהבה ובברכת הצלחה מכל חברי הפורום שנשמע רק דברים טובים ואוהבים והמשך יום מקסים ונפלא לכולנו.

friendly moon

New member
אז מה מתוכנן...

מתחילים בחופה אינטימית בחוף הים רק אנחנו המשפחה המצומצמת כמה חברים קרובים מחתן אותנו חבר קרוב של שנינו שהוא עורך דין... בתיכנון כל הקיטש שאפשר
כולל דברים שאנחנו כותבים אחד לשני וכתב התחייבות, לאחר מכן מסיבה באולם לכוווווולם עם כל מה שזה אומר
דורון

hatul

New member
זה נותן לי כיוון למחשבה... ../images/Emo99.gif

כעת נשאר לי למצוא עבודה טובה, לעבור לגור בדירה משלי יחד עם אהובי, ומשם נראה לי שהכל כבר יזרום יותר בקלות

Liroy26

New member
חוף הים?! בקיץ???

הלחות תהרוס לך את הפן! (כן, יותר הומואי מזה לא יכולתי להשמע...) נשמע מקסים ויפיפה לדעתי! בפרט שהמשפחה מקבלת ותומכת שזה כי חשוב! נו, בקרוב אצל כולנו!

למעלה