שלום!

Dafi the Mighty

New member
שלום!

אני מאד מתעניינת בעריכת סרטים וזה (אני לומדת במגמת קולנוע) ועכשיו, אחרי שסופסוף הולך להיות אצלי מחשב חדש וחזק אצלי בבית- אני נורא רוצה שתהיה לי אפשרות לערוך עליו! מה שכולל... אני יודעת שאני צריכה כזה של FIRE WIRE בשביל הארד דיסק חיצוני שאני אקנה, וגם כרטיס לוידאו- שאני אוכל לקחת וידאו שלי ולחבר למחשב ולדגום. כרטיס וידאו וFIRE WIRE זה בנפרד, כן? אני פשוט לא כל כך מבינה בנושא... ועדיף משהו צנוע- אני רק צריכה לדגום מהוידאו! רק צריך את הAUDIO\VIDEO IN\OUT, לפי מה שהבנתי... למישהו יש המלצות?

>>>>>> ../images/Emo16.gif

לא חייבים הארד-דיסק פייר-וויר בשביל וידאו. IDE חדיש ומהיר מספיק. כרטיס ללכידה בFIREWIRE הוא בשביל מצלמות דיגיטליות. למצלמות אנלוגיות יש צורך בחיבורים אנלוגיים- COMPOSITE, הנקראים- RCA.
ניר

Dafi the Mighty

New member
לא לא

הארד-דיסק והפייר-ווייר זה לא קשור לכרטיס וידאו... אני יודעת שלא צריך, את שני אלה אני צריכה בשביל משהו אחר. אבל יש איזשהו כרטיס וידאו שאתה יכול להמליץ לי עליו? חיבור אנלוגי זה חיבור לוידאו או רק למצלמה? אני פשוט לא כל כך מתמצאת בעניין...

matan_fla

New member
חיבור אנלוגי

חיבור אנלוגי זה לודיאו ולמצלמות אנלוגיות. גם למצלמות מסוג DV יש יצאה אנלוגית אבל עדיף להשתמש בפייר וויר

glupo

New member
סדר

כדי לדגום מוידאו ביתי רגיל, או ל מקור אנלוגי אחר, א צריכה כרטיס וידאו. הבעיה עם כרטיס וידאו מסוג זה היא כפולה. 1. יש הרבה כרטיסים באיכויות שונות 2. מחירם נע מזול וגרוע עד יקר וטוב למצלמות דיגיטליות מסוג dv או d8 יש צוך בכרטיס firewire, בדיוק כמו זה המשמש לחיבור ההארד דיסק. מכיון שאת ממילא מתכוונת לרכוש כרטיס פיירוייר, ומכיון שרוב המצלמות הדיגטליות מאפשרות המרה מאנלוגי לדיגטלי, על ידי חיבור הטייפ האנלוגי למצלמה, ואת המצלמה למחשב, הייתי ממליץ לך לרכוש רק כרטיס פיירוייר ומצלמה. בהצלחה!

matan_fla

New member
יש שתי אפשרויות

1. לקנות כרטיס עריכה אנלוגי 2. לקנות ממיר מאנלוגי לdv וכרטיס fire wire

shai955

New member
ממרי אנלוגי....

ממרי מאנלוגי לדיגיטלי זה מאוד יקר. אני לא מציע כזה ממיר עם אתה רוצה להעביר רק כמה פעם אחדות.

Dafi the Mighty

New member
לזה התכוונתי

כרטיס עריכה אנלוגי. אני פשוט לא מתמצאת בזה... רציתי עצות...

למעלה