שלום!!!

adi90

New member
שלום!!!

אני מסתובבת הרבה אצלכם בפורום.. ואשמח אם תנתחו גם את כתב ידי!! תודה!!

לחץ חזק כבול בקוים אנכיים עשוי ללמד

על מעשיות, על חיבור לצרכים ועל ענין בשתוף פעולה וקשר כל עוד זה מועיל ומצטלב עם תכניותיך. יסוד ההדדיות החסר עלול להזמין בקורת כלפיך, ואת בהחלט מגלה הבנה והתחשבות, אך לא הרבה מעבר לכך. קערות מעט מאומצות בזוית קהה ודוקרניות ( וחצי ) מורות שהנחמדות עולה במאמץ מסויים וקשורה לעמידה של האחר בציפיות, ולא, היא הופכת לחומצית ועוקצנית, וברגע אחד כל הטוב נשכח ואת מוכנה לקלקל על שטות. צורות מעוגלות מעט 'כבדות' כמשקפות מוטיבציה להשקיע מתחלפת באדישות והסתפקות, ללא זיקה 'לקרוע את התחת' בעשיה אינטנסיבית ויוזמות. ייתכן שיש כאן דו קיום מהסוג שאת מעדיפה לרכז ולהפעיל אחרים ולהועיד לעצמך את המטלות המועדפות, ומדי פעם לחרוג מכך כדי להקל ולעזור, באופן סמלי. בתקווה לימים טובים יותר בלי בשורות מרות.

מילה1

New member
הכתב של עדי נראה לי

דוגמא טובה לכתב שיש בו שילוב פוטנציות ו' + ז' פוטנציה ו' - פינוק,נהנתנות, צורך בקבלת הנאה,אהבה ואהדה במינימום מאמץ. פוטנציה ז'- רצון להשפיע, לשפר, לתרום לחברה, להרגיש חשובה. יחסי הגומלין בין 2 הפוטנציות יכולים להוליד טיפוס של "מנהלת-עבודה" יעילה בהפעלת אחרים- יודעת לדרוש ולהשיג את שלה, לעיתים בחינחון והתפנקות ולעיתים בתקיפות ודורשנות. לאורך זמן "כפיפיה"(הכוונה גם לחברים,קרובים וכו' שהיא לעיתים "מאלפת") עלולים לחוש נלחצים ו"פריירים". ולגבי הכלבים שלה-אחלה! הם תמיד יהיו ממושמעים! עדי- לא להיפגע! אני ידועה כחסרת טאקט. כמו כן- את עוד צעירה ולדעתי ככל שתתבגרי תלמדי לחזק את החיובי באישיותך, במיוחד כיון שחשוב לך שיאהבו אותך. ביי,בינתיים.

למעלה