שלום

שלום

אני רוצה לבקש למנהל המקום אם אפשר לכתוב פה. אני בצרה גדולה בעלי ירא שמים גדול והוא צדיק גדול ואני לא ידעת מה לחשב אני רוצה להיות חילונית.

אני בהתרגש גדול

כי אני היה ירא שמיים גדול וגם אשה שלי מחזיקה ממני לעובד ממש ואני חשב אולי באמת זה אשתי כאן וגם רוצה לצאת משאלה וניהיה חילוני אבל אני יפחדת מזה קצת כי אני לא ירצה נהיות חילוני גם אשה שלי ואני ביחד כי אני כבר יספרת לכן אשה שלי היא שמנה גדול ותמיד כשאני מקיים המצווה להיות איתה בלילות שבת אני ידמיין כמו אני מעשה זה עם הבעלזער רעבע ואם היא לצאת משאלה איתי אני יצריך להיות ממשיך הפנטוזיות על הבעלזער רעבע לא ידע מה לעשות אני מחנן אליכם היוצאים משאלה תעזרו לי ואם חנה ושבעת בניה לא אשתי כי לא שמןה חנה אולי את רוצה להפגיש ונדבר אבל רק אם את היפה כמו אמותינו הקדושות אני להפגשי איתך

צרתו הגדולה של ר' קאפלוטש

דבריך העצובים נגעו לליבי עד מאד, ומחמת עומק צערי נראה לי אולי כפתרון אחרון זה המחשבה: אולי ממש גם הבעלזער רעבע רוצה יצא לשאלה? אזי יהיה הכל מיושב, וכמו בחד גדיא. במסלול היציאה יהיו לנו ארבעה בנים ובנות מן ההגדה: חנה ושבעת, א ייד מיט א קאפלע, הבעלזער ואשה גדולה. האם זוגתך רוצה אולי יהיות הרעבעצן?

לכתוב? בטח שאפשר...

ברוכה הבאה. --------------- יקיריי ויקירותיי, אני מודה - נכשלתי. כל אותם מפריעים ומפריעות (חלקם לאו דווקא טרולים חרדים אלא אנשים מאתנו, בשר מבשרינו) שפתחו כאן בזמן האחרון מאות ניקים חדשים והשתוללו, גורמים לי (ולפי התגובות כאן - גם לכם) להיות סקפטי ולא להאמין לאף אדם חדש שנכנס לכאן. אני לא רוצה להתחיל ולכתוב כאן את המסקנות שלי מכך כדי לא לעורר כאן דיון וויכוח מיותר אבל רק רציתי לשתף אתכם בכאב שלי.

יצאן

New member
אם תתן יחס הוגן

תקבל בחזרה. אני לא רוצה להפריע אבל לא הותרת לי ברירה. מצטער.

זונה

מפגרת וחסרת הומור, את כל כך מגעילה שהלקוח האחרון אפילו לא רצה לגמור לך בפה וגמר לך בתוך העין. (זה מסביר הרבה דברים) אל תתחילי איתי, בעיקר לא היום. >ספל חמאה במצב רוח לפצח ראשים<

ZVI Z

New member
ואולי בגלל זה היחס ל'אמיתיים' הוא

פחות טוב ממה שהוא צריך להיות?

R a c h e

New member
../images/Emo24.gifשלום חנה

כדי לכתוב כאן בפורום לא צריך אישור מאף אחד, אבל יש כללים ברורים שעליהם צריך לשמור. כפי שראית, אנחנו די ספקניים לגבי ניקים חדשים ובכל זאת אני מחבקת אותך ומברכת אותך לרגל הצטרפותך. מה שיכול לעזור להכניס אותך זה שנדע קצת יותר עלייך (בלי פרטים מזהים, כמובן...) אז תהני כאן איתנו ותספרי לנו מה עובר עליך ואני חושבת שנשתדל להיות חברים טובים. רחל

למעלה