שלום,

kapit

New member
שלום,

פספסתי המון פרקים של העונה החדשה בגולשים בזמן ואני ממש לא יודעת מה קורה שם.. לאן נעלם קווין? לאן נעלם אחיו? מי החברה החדשים שהצטרפו לגלישה? ומה קרה להיא שהצטרפה בהתחלה לגלישה? (ברח לי השם שלה מהראש)
וזו רק אני או שהעונה החדשה ממש פחות טובה מהעונות הראשונות?

ברינסלי

New member
תשובות

קווין וקולין אכן נעלמו. לגלישה הצטרפו מלורי ודיאנה. "ההיא שהצטרפה בהתחלה לגלישה"... מגי? היא עדיין שם. היא פשוט שינתה תסרוקת... ולהסבר קצת יותר מפורט: הכל קרה בפרק הראשון של העונה החמישית. בעולם שקווין, קולין, מגי ורמברנדט גלשו אליו, מדען שאפתן בשם גייגר ערך ניסויים ראשוניים בגלישה, ונתקע (או יותר נכון "לא-נתקע"... במינוח של הסדרה) במעבר תמידי ובלתי נפסק ממימד למימד, בלי שיוכל לייצב את עצמו באף אחד מהם. הוא מצליח להישאר מעוגן בעולם ההוא רק הודות לשדה כוח שלתחומו הוא מוגבל. כדי להשתחרר ממצבו, גייגר הגה תוכנית לאחד את כל המימדים למימד אחד (כך שלא יהיה לו יותר לאיפה להיגרר). לשם כך הוא מתכנן ניסוי באיחוד שני כפיליו של אדם בודד ממימדים שונים. הוא איתר את החבורה ועקב אחרי גלישותיהם, וכשהם מבצעים את הגלישה לתוך העולם שלו הוא משגר למסלול שלהם את מלורי, הכפיל של קווין מאותו עולם. קווין מתאחד עם מלורי, וקולין שהיה סמוך לקווין במהלך המעבר נזרק כתוצאה מהאיחוד אל מחוץ למסלול הגלישה ונתקע כפי הנראה בעצמו במעבר תמידי בין המימדים, ללא יכולת להתגשם באחד מהם. מגי ורמברנדט, יחד עם מלורי שספג לתוכו את יישותו של קווין, מגייסים לעזרתם את דיאנה, מדענית המשמשת בתור העוזרת של גייגר, וחושפים את התוכנית הנסתרת שלו לאחד את המימדים. במהלך האירועים השדה של גייגר נשבר והוא מאבד את אחיזתו בעולם וחוזר להיגרר ממימד למימד. מגי ורמברנדט משכנעים את מלורי לגלוש איתם בתקווה שימצאו דרך להפריד ממנו את קווין שלנו. דיאנה מסכימה להצטרף כדי לעזור.

ברינסלי

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo13.gif. בנוסף, יכולתי להדגיש יותר

עד כמה הכוונות של גייגר הן זדוניות בתוכנית האיחוד שלו. הוא חושב רק על עצמו ואיך להחזיר את עצמו למצב קבוע, ופחות על ההשלכות של איחוד כזה על העולמות כולם: כל המימדים ייטמעו זה בזה, אנשים ימוזגו עם אינספור כפילים אחרים שלהם (כמו שקרה למלורי ולזכרונות של קווין) ויהיה כאוס מוחלט. חחח... מוזר באמת להיזכר... בפרק הסיום של העונה השנייה ארטורו נזף בקווין בסבר פנים חמור על החור שהוא קרע בזמן-חלל כשמנע את הרצח בעולם בו הזמן עבור הגולשים התקדם לאחור. ואז היה מדובר רק בעולם יחיד. כאן הם כבר מדברים בלי להניד עפעף על מיזוג מוחלט של כל מימדי הרב-יקום אלו באלו... הזמנים אכן השתנו.

kapit

New member
תודה על ההסבר! ../images/Emo22.gif

ההיא ששכחתי את שמה אתמול היא וייד - מה קרה לה? וקצת מוזר כל הקטע של ההתמזגות... הם סתם רצו להיפטר מקווין ואחיו שבטח לא רצו להיות עוד בסדרה, ופשוט לא רצו להרוג אותם... אני חושבת שהיה הרבה יותר טוב לו היו הורגים אותם

haunter

New member
וייד

וייד נלקחה נראה לי בעונה השלישית בשבי של הקרומגס, ומאז לא נראתה בסדרה
(ובאורח פלא גם הכפילים שלה). הקטע הזה של ההתמזגות באמת סתם עושה סיבוכים בסידרה, הוא פשוט התירוץ שלהם להעיף את ג'רי ואחיו, ועל התירוץ הדי עלוב הזה הם בנו את העונה החמישית.

Boran

New member
אוי איזה פרק ענק זה היה...

הפרק האהוב עליי והעולם האהוב עליי- זה שהזמן חוזר לאחור

למעלה