שלום
יש לי בעייה קטנה, ואולי תסכימו לעזור לי.... בעקרון אני צריך איזשהו סקריפט קטן בPHP משהו מאוד ספציפי, מאוד קטן ופשוט.... אני יודע לבנות את מה שאני צריך בASP. הבעייה היא, שהשרת שאליו יהיה מאוחסן הקובץ לא תומך בASP, ולכן אני צריך את אותו קוד - בPHP.... מה שאני צריך זה שתסבירו לי כמה דברים בPHP אבל על ידי שיטה של copy-past (או הפנייה לעמוד שבו יש את הקוד המתאים) אני אסביר.... הקוד שיש לי עכשיו נראה ככה:
יש לי בעייה קטנה, ואולי תסכימו לעזור לי.... בעקרון אני צריך איזשהו סקריפט קטן בPHP משהו מאוד ספציפי, מאוד קטן ופשוט.... אני יודע לבנות את מה שאני צריך בASP. הבעייה היא, שהשרת שאליו יהיה מאוחסן הקובץ לא תומך בASP, ולכן אני צריך את אותו קוד - בPHP.... מה שאני צריך זה שתסבירו לי כמה דברים בPHP אבל על ידי שיטה של copy-past (או הפנייה לעמוד שבו יש את הקוד המתאים) אני אסביר.... הקוד שיש לי עכשיו נראה ככה:
<? if ($_GET["act"] == "add"){ //להוסיף למסד נתונים את השחקן //$_GET["name"] //$_GET["score"] } //לשנות את הנתונים, שיקראו ממסד נתונים echo "&pname0=Default&pscore0=0&pname1=Default&pscore1=0&pname2=Default&pscore2=0&pname3=Default&pscore3=0&pname4=Default&pscore4=0&pname5=Default&pscore5=0&pname6=Default&pscore6=0&pname7=Default&pscore7=0&pname8=Default&pscore8=0&pname9=Default&pscore9=0"; //התוצאה האחרונה בטבלת שיאים השלמה (של החמישים מקומות) echo "&lastscore=0"; ?>
עכשיו, מה שאני צריך זה דבר כזה: *מסד נתונים, שבו יש 50 רשומות, ובכל רשומה יש 3 עמודות: שם, ניקוד ותאריך (ושעה). הערכים ההתחלתיים יהיו: Default, 0, התאריך והשעה הנוכחיים. אני יודע לבנות כזה בaccess.... אבל איך מתקשרים בין PHP לaccess? ויותר טוב יהיה לבנות אותו בmySQL, נכון? אז איך עושים את זה? *בif צריך לקלוט את שני הנתונים ולבצע משהו כזה:1. SELECT TOP 1 * FROM hiscores ORDER BY score 2. UPDATE hiscores SET score=score, name=name, date=date WHERE score=score AND name=name AND date=date
נראה לי שהבנתם למה הכוונה..... (בקיצור, להחליף את התוצאה האחרונה בתוצאה שנשלחה) *אחרי זה אני צריך להוציא את הפלט (בכל מקרה....). הפלט צריך להלקח מהDB בצורה דומה לזאת:SELECT TOP 10 * FROM hiscores ORDER BY score
ולהיות מוצג כמו שכתבתי עכשיו (רק שעכשיו זה לא דינמי). *הפלט האחרון צריך להיות ערך השיא האחרון בטבלה (של ה50 תוצאות...). מי יכול לעזור לי בזה? נראה לי שזה לא מאוד מסובך (אילו הייתי יכול לעשות את זה בASP..........)