שלום!

...Oo

New member
שלום!

וואלה.. לא חלמתי שיהיה פורום כזה אבל בכל זאת חיפשתי והנה אני פה ואני אשמח אם תוכלו לעזור לי.. במסגרת לימודי פסיכולוגיה חברתית אני מחפשת דוגמא לפרסומות שמשפיעות על עמדתינו, משני סוגים: א. פרסום שמתבסס על משיכה/הערצה (לדוגמא של דמות מסויימת) ובדרך זו משפיע על עמדתינו לגבי המוצר המפורסם. ב. פרסום שמתבסס על אמינות/מומחיות (דמות שאנו סומכים על דעתה בנוגע למוצר המפורסם). יש רעיון?

itan1

New member
מקווה

א) יאיר לפיד- בנק הפועלים, יעל בר זוהר- פוקס ויש עוד המון. ב) אולי גימל יפית (יש לה הרבה פרסומות), פרסומת של חומר שאמור למנוע אבנית במכונת כביסה, כאשר המפרסם הוא מתקן מכונות כביסה (אם אני יזכר בשם המוצר...).

דמויות ידועות בפרסומות

אני מניח שהעבודה היא על פרסומות בהם מופיעים ידוענים ועל ההבדל מתי תפקיד הידוען הוא לעורר חיבה ורגשות חיוביים למותג ומתי הוא שם כמומחה המעיד על טיב המותג. ובכן בדוגמא הראשונה תוכל למצוא פרסומות שבהם משתמשים במורדים (פז?), הפרסומת של 012 עם קיציס, הפרסומת לויטמינים של קושניר וכד' בדוגמא השנייה תוכל למצוא פרסומות כמו דודו של הום סנטר, אהרוני והטבחים שמפרסמים מטבח ואפילו מקרה קצת גבולי כמו אבי ביטר המפרסם בשר. מקווה שעזרתי

...Oo

New member
יווווו

תודה!
אני כנראה לא קהל יעד :) מרגישה בורה ועמת הארץ בנושא (לפחות לידכם) בכל אופן שמתי לב לדבר אחר.. לא נתקלתי באף פרסומת מסוג פרסומות הערצה בשוק החרדי (לא שחיפשתי כ"כ הרבה אבל.. סתם מעניין..)

למעלה