שלום

D i g i Q u i n

New member
שלום

אני חדשה בפורום אני מכירה פה רק את הילה (הילה אם את לא זוכרת: פורום יויו, פורום וואלה. יעל, נלה, סורה...זוכרת?) אני אוהבת דיג'ימון אבל ראיתי רק עונה ראשונה ושניה בגלל שאין לי ערוץ פוקס קידס...

D i g i Q u i n

New member
ודרך אגב

אני צופה בפורום שלכם כבר דיי הרבה זמן ואני דיי מכירה כאן את כולם רק מלהסתכל על ההודעות שלכם...טייקי--->יובל (תתקן אותי אם אני טועה ויש לי הרגשה שאני טועה)

Digi Lista

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

יכול להיות שגם אני מכירה אותך אבל אני לא בטוחה(גם אני הייתי ביויו ובוואלה,ואגב הילה תיכנסי לקישור ששמתי לך ולנייקו באוף טופיק),בכול אופןזה לא משנה אני שמחה שהצטרפת ואני בהחלט מקווה שתישארי,לא חייבים לראות את כול העונות,לא חייבים לצפות בכול הפרקים מה שחשוב הוא שאוהבים את הפורום/הסדרה/דמויות מסוימות ורוצים להישאר,אני בטוחה שתשתלבי כאן ותרגישי כמו ב
יש לנו גם שרשור הכרות גדול(שאני צריכה להקפיץ)ואת מוזמנת לכתוב כדי שנכיר אותך יותר טוב,כמובן שאני לשירותך בכול מה שתירצי
מקווה שתישארי כאן,תיהני ולא תירצי לעזוב(או תעזבי בלי לרצות)

D i g i Q u i n

New member
תודה

תודה על היחס!!! עברתי טראומה קשה... הגז היה פתוח במשך שעתיים ואם הייתי מדליקה אש הייתי נהפכת לשישקבב!!! וחוץ מזה הבית היה מתפוצץ!!! אני מועד לאסון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
=
(מה הקשר?!?!?!?!)

Digi Lista

New member
אני מקווה שהכול בסדר אצלך עכשיו../images/Emo13.gif

זה באמת מפחיד לדמיין מה היה קורה חס וחלילה אילו היית מדליקה אש...העיקר שהכול טוב,את חיה שלמה ובריאה ונמצאת כאן איתנו

D i g i Q u i n

New member
אני בסדר

אבל לא לזמן רב....
בום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני מתה...לא נורא, גם ככה החיים לא משהו!!!! אהה!! הינה אח של קן בגן עדן!!!!

DiGiHiLa

New member
הי יעל!

בטח שאני זוכרת אותך....איך לא?ברוכה הבאה לפורום...מקווה שתהני ותשארי כאן הרבה הרבה הרבה הרבה זמן....ת'אמת לא הבנתי למה נעלמת בכלל...יש לך אייסייקיו או משהו כזה?.....

D i g i Q u i n

New member
הילי!!! (או שעליי להגיד מאט...)

האיי סי קיו שלי: 175196956 פו...פו...(מנסה לפזר את הגז)

Digi Lista

New member
...

לא יודעת כמה זמן את עוקבת אחרי הפורום,ברור לי שזאת בדיחה מה שכתבת אבל כאן בפורום זה נושא מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד רגיש(מוות ואיך החיים בעינינו)וצריך להיזהר גם בבדיחות. לכול אחד יש תקופות רעות ותקופות טובות הן מאזנות אחת את השנייה ככה שאין מה לדאוג,יבוא יום ואני בטוחה(מניסיון...)שהחיים יראו לך נפלאים!
באמת,את מוזמנת לדבר כאן על הכול ואנחנו נשמח לשמש לך במה גם אם זה לא קשור לסידרה עצמה,רק תיזהרי(אני פשוט בטראומות מהעניין וגם מוצפת באושר עילאי על כמה שהאנשים כאן מקסימים,מדהימים ורגישים אחד אחד
)

D i g i Q u i n

New member
עוד משהו

הדיג'יגורלים האהובים עלי הם: סורה, למרות שאני לא סובלת את ביומון הורדרדה המעצבנת ומאט החתיך וטאי (הוא לפעמים יכול להיות כזה טיפש\עקשן\חסר טקט שזה חמוד!!!!!)

Kenny Girl

New member
את... את נלה?

שיט... אני עדיין חייבת לסיים איתך ת'ריב שלנו! (קרייזי באפי\קני מאט)

למעלה