שלום

Bassman

New member
oh blat

הוא יכול להקשר כמו גדול למה? כי רצפטור אחד זה לא דבר שקיים על כל תאי הדם הלבנים.... הוא קיים על חלקם, אולי אפילו על רובם אבל לא על כולם! בגלל זה הסיכויים יורדים ולא מתבטלים. ואני לא התווכחתי... קרא את ההודעה טוב, אני די תמכתי בך. ואיזה כיף לך היית במד"א...(ציניות). לרוב המדאיסטים אין מושג מהחיים שלהם. SO STFU!

בנאדם אתה לא קורא!!!!

HIV נקשר לשני רצפטורים שנמצאים על התאי הדם הלבנים הנקראים Tkiller עכשיו יש עוד תאי דם לבנים כמו עוד תאי T ותאי B ומאקרופאג'ים וחלבון המשלים ולימפוציטים וגרנולוציטים ועוד...אני אפסיק פה... האיידס נקשר ספציפית ל Tkiller לשני רצפטורים שנמצאים עליו....ועל התא הזה יש אלפי דטרמיננטות אנטיגניות אבל האיידס נקשר רק לשתיים או לכלום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אז דיי אני לא ממציא את הדברים האלו ! אז בבקשה ממך הוא נסגור את הויכוח הדבילי הזה ותודה גם אני חושב שהתמונה יפה... :) ולא לזלזל במד"א אם לא הם הרבה אנשים היו מתים

בסדר אבל למה אתה חוזר...

על מה שאני אומר... :) הוויכוח הוא לא איתי...ואמממ אתה 5 יחידות ביולוגיה אני 15 יחידות ביוטכנולוגיה...:)

icy rain drop

New member
רק רציתי להעיר הערה קטנה...

מה קשור ה15 יח"ל ביוט'?..... ... עזוב את זה שניה, בוא נתייחס לביולוגיה, (היתה לי בגרות במעבדה היום...) גם אתה עשית חמש יחידות, לא?.... אז... נראה לי שאין הרבה קשר לחמש יח"ל כימיה ועוד חמש ביוט'.. תקן אותי אם אני טועה.....

אז אני מתקן...

זה מה שאני חשבתי...אבל הכל נקשר להכל כל המגמה שלי כל ה15 יחידות המזדיינות שאני לומד נקשרות אחת לשנייה....זה הנחאס של כל מי שפרש מחלק... תקני אותי אם אני טועה אבל את ואני לא בדיוק לומדים אותו דבר... והבגרות במעבדה שלי ביום חמישי

icy rain drop

New member
האם נודף ממך ריח של זלזול?

מה הקשר? גם אני הייתי במגמת ביוט' ולא התאים לי. לא רציתי כימיה. אבל לא הבנתי מה הקשר לנושא, שאתה ללומד ביוט'.. הרי הרמה של הביולוגיה- חמש יח"ל- היא זהה... גמני עושה. עוד שבועיים 3 עיוני+1 מעבדה (שעשיתי היום) וביוטופ שנה הבאה... ובהצלחה.....

Bassman

New member
אמממ...

הביולוגיה אותו דבר... כימיה אני מרחיב בנוסף. מה ה5 יח"ל הנוספות? אני מגביר בנוסף פיסיקה ומחשבים (כן אני מטורף)

mustymeow

New member
אמממ...מטורף? יש מילה אחרת....

חרשן אולי?! סתם אחי קבל ח"ח אם תוכל לעמוד בזה כל הכבוד

Bassman

New member
הלוואי חרשן

אני לא יכול לשבת יותר מחצי שעה על התחת

אם זה מכוון אלי...

אז היחידות הולכות ככה... 5 יחידות ביוכימיה 5 יחידות ביוטכנולוגיה 5 יחידות מיקרוביולוגיה וגם היחידות האלו מורכבות מכמה נושאים...עושה לי רע להיזכר בכמה טיפש אני שנכנסתי למגמה הזאת אז בבקשה תחסוך ממני בתודה מראש

חלילה להיפך הוא הנכון!!

אני בכלל לא מזלזל אבל הביולוגיה שאת לומדת שמה דגש על נושאים שונים מהביולוגיה שאני לומד....אני למדתי על מערכות גוף האדם ואז נכנסו לבפנים למה מרכיב את הכל באופן הכימי וביוכימי והמיקרוביולוגי אני בכלל לא עושה ביוטופ והמעבדה שאת עושה שונה ברבה ממה שאני עושה... זה לא זילזול זאת הדגשה על ההבדל.... ואני מצטער עם נשמע קול זילזול במה שכתבתי זאת לא הייתה הכוונה

icy rain drop

New member
זה שאנחנו לא לומדים אותם נושאים

לא אומר, שלא אוכל לדעת על מה אתה מדבר לא פחות.... :) לא משנה אין כח לריב .... בכללל... הפורום הזה לימד אותי שיעור בריבים: לא לקיים כאלה.

Bassman

New member
אלא אם יש אחר כך

סקס פיוס

לא...

כמה דברים - אני משער שהתכוונת לשכב עם מישהי שהיא נשאית איידס, כי מישהי שהיא חולת איידס לרוב יודעים (אם כי היום עם הקוקטייל...) שנית, כל עוד נניח הוא לא ירד לה - הסיכויים להידבק הם כמעט אפס מוחלט. אין מקרה מדווח של הידבקות מנשיקה - על אף שתיאורטית זה יכול לקרות. גם אין מקרה מדווח של הידבקות מאוראלי כאשר אתה הצד הפאסיבי (כלומר שהיא יורדת לך) - על אף שתיאורטית גם זה יכול לקרות. ולגבי השאלה על רוק שרצה פה - אין לי מושג מה בדיוק יש ברוק שמונע מהוירוס לחיות בו, אני משער שזה סוג מסוים של אנזים. לגבי עניין התרופה ומדוע אי אפשר להשתמש באותו אנזים כחיסון למשל - אני לא בטוח שאני יכול לענות על זה ממש, אבל בלי לנסות להיכנס לפרטים יותר מדי לגבי איידס: - גם אם HIV לא יכול לחיות בסביבה המכילה את האנזים הזה, זה לא עוזר בשום דבר - זה יהיה בלתי אפשרי נניח להתחיל "לרדוף" אחרי הוירוסים שרצים בגוף ו"להשפריץ" עליהם את האנזים הזה. - מבחינת חיסון, זה שהוירוס לא מסוגל לחיות בסביבה מסוימת לא הופך את הדבר הזה לחיסון, אנחנו לא יכולים לשנות את הגוף שלנו ככה שבכל מקום יהיו קיימים האנזימים האלו (שוב בהנחה שזה סוג מסוים של אנזימי הרוק שהורג את הוירוס).

mustymeow

New member
איזה חתימה מפחידה....

וממש למדתי הכל על איידס וזה שנראה לי שהכי מבין פה הוא הנרגילה ההוא...הוא נשמע מבין כזה.....בקיצור תודה על ההעשרת ידע....ונקווה שזה יעזור לאנשים פה בפורום מה שבטוח לא היה צריך לשרשר כל כך הרבה

למעלה