שלום

IM WITH YOU

New member
שלום

אני חדש פה ויש לי שאלה עם שוכבים עם מישהי שהיא חולת איידס אבל הבן עם קונדום אז יש לו סיכויים להידבק?

Gum Cigarettes

New member
מבחינה מסויימת כן..

אבל רק עם הקונדום נקרע או שיש חור כלשהו בקונדום. מומלץ לעשות בדיקת איידס חצי שנתית בכל מקרה.

אגב.....

איידס יכול לעבור גם דרך הפה או פצע פתוח ולא רק דרך סקס.... בקיצור תיזהרו

צודקת, מכל פצע פתוח.

רק הדגשתי את העניין-שאי אפשר להידבק מהפה(רוק) אלא אם כן יש פצע פתוח בתוך הפה. הדרך היחידה להידבק מרוק היא אם שותים 6 כוסות של רוק של אותו אדם...

גם זה לא נכון

ברוק יש משו שמנטרל את הוירוס או משו כזה..כך שברוק הוא לא מועבר בכלל! אלא אם כן עובר דם יחד עם הרוק ונוגע בפצע פתוח

אז איך...

יש בדיקות לגילוי איידס באמצעות דגימת רוק? יש ברוק נגיפים, אבל הרבה פחות מאשר בדם ולכן צריך כמות גדולה כדי להידבק.

Gum Cigarettes

New member
רואים את הנגיף

ברוק, אך הוא לא במצב אלים, כלומר, מדבק. רואים רק עקבות מסויימים שלו. ברוק יש אנזים שמנטרל את הנגיף עצמו.

תודה על העשרת הידע ../images/Emo140.gif

עכשיו שאלה לי-למה לא משתמשים באנזים כתרופה נגד איידס? לי נדמה שהוא לא מנטרל את הנגיף לגמרי.

Gum Cigarettes

New member
אולי.

אבל גם אם הוא מנטרל אותו חלקית ככה שהוא לא יהיה אלים ו\או מדבק זה טוב, לא? התשובה היא, שאכן עורכים ניסויים בנושא. הבעיה באיידס היא שהנגיף פוגע במערכת החיסונית, ומה שלבסוף פוגע בבנאדם הוא לא הנגיף עצמו, אלא מחלות אחרות שנכנסו לגוף עקב כשל המערכת החיסונית. ובכלל, לא כל כך פשוט לקחת אנזים לשים אותו בכדור ולהגיד "זו תרופה!". יש תהליך הרבה יותר מסובך מאחורי זה, הפרדת האנזים מהשאר ו"ליצור" הסוואה מסויימת ככה שהאנזים פשוט לא יאכל ע"י הגוף. בעיקרון, זה כמו שתגיד, "אומרים שעגבניות מונעות סרטן, אז למה לא עושים מזה תרופה?".

כשאמרתי "חלקית" התכוונתי...

שהוא לא מנטרל אותו לגמרי(הופך אותו ללא מדבק לגמרי) כי אפשר להידבק מכמות מספיקה של רוק. ושוב תודה לך.

iziman

New member
איך אני יגיב

לתשובה כזאת מפגרת . הסיבה שאיידס לא מדבק במין אוראלי הוא שהחומר מגיע לקיבה ולכבד ונהרס שם בתהליך העיכול . תפסיקו להגיד כאלו שטויות זה כמו להגיד שאיידס היא מחלה רק של ואים ונרקומנים

Shani R

New member
הממ.. ומה אם יש פצע פתוח בפה ?

גם אז איידס לא מדפק במין אוראלי ? לפני שאתה מעיר למישהו שהתשובה שלו מפגרת, תבדוק את התשובות שלך.

iziman

New member
קרא תתשובה שלי עוד פעם

מישהוא דיבר על פצע פתוח דיברתי למה מין אורלי לא מדבק .

למעלה