שלום

לא בדקתי את הנושא לעומק

אבל משהו לא מסתדר לי בתגובה שלך, עוד אבדוק. שנית, יש דרך לתקן אנשים, ואת ההודעה הנ"ל יכלת לרשום במקום "בולשיט". לקרוא להודעה "מפגרת" זה ממש לא במקום, ומכיר את המשפט-"כל הפוסל במומו הוא פוסל"... יומטוב.

MaD-d0g

New member
אתה טועה

הסבירו לי פעם, בגלל שהלשון היא כזאת רירית אז זה בגלל זה.. ולא דווקא בגלל פצעים אני לא מתכווח מצידי תגיד לא.

Pixy led

New member
אם כך, לא הבנתי את כוונתך. סלח לי.

ולמרות זאת - נדמה לי שאני שמעתי דווקא על ששה ליטרים... אבוי למנסה.

Dark Muse

New member
תיקון טעות של מישהי פה

ברוק בהחלט יש איידס אומנם הוא בכמויות מזעריות ולכן הוא לא גורם נזק אז להתנשק אפשר עם חולי איידס למי שטועה אם היה משהו שמנטרל איידס כבר היו עושים חיסון מן הסתם

Pixy led

New member
חומרים נוגדי איידס (?).

למעשה, בזמנו, שמעתי גם אני שברוק ישנם חומרים המונעים את ההדבקות / מנטרלים את הנגיף, ותהיתי את אותה התהיה שלך... אך לא השכלתי לשאול.

הם לא מנטרלים זה הקטע....

פשוט ריכוז החומציות הורג את הוירוס...אבל זה לא אומר שאתה יכול ליצר נוגדן לזה... ועוד דבר יש כאלו שיש להם חסינות טבעית.... ובקשר לנוזלי הגוף הכל יחסי

ריכוז החומציות?

לא נשמע הגיוני משום מה... אם אני אשתה כוס עם דם של חולה איידס, אני לא אחלה?(כי כידוע החומציות בקיבה היא הרבה יותר גבוהה משל הרוק). אודה לך אם תסביר לי את הנקודה הזאת.

EmGee

New member
זה לא עניין של חומציות

לא נדבקים דרך הרוק כי הרוק מכיל נוגדן לנגיף. אם תשתה כוס של דם נגוע באיידס אז 99.9% שאתה כן תדבק. ולזה שכתב מעליך שיש כזה דבר חסינות טבעית אז הוא לא יודע מה הוא מדבר, וחבל שכך.

כן, גם אני חשבתי ככה.

אבל בקשר לחסינות הטבעית-מצטער לומר לך איש, לכל מחלה שהייתה או תהייה יש אחוז מסויים של אנשים שחסינים אליה טבעית, וזאת עובדה מדעית(לפחות לגבי כל המחלות שקיימות כרגע-בקשר לאיידס, האחוז מאוד מאוד נמוך, אבל גם 0.0001 אחוזים זה די הרבה אנשים(6000 לערך בכל העולם)).

ת'אמת לא....לא יודעים כמה אחוזים יש

בהתחשב בעובדה שגילו את זה עד לא מזמן!! וכפי שראית לא כולם מודעים לזה ע"ע זה שמעליך

אני יודע שלא יודעים את אחוז האנשים

רק הבאתי דוגמה שבה הראיתי שגם אחוז כזה מזערי של אנשים זה המון אנשים. בכל אופן, דבר אחד לא הבנתי-הנגיף, מנוטרל ע"י אנזים או ע"י החומציות שברוק?(שהיא לא ממש גבוהה, והחומציות בנרתיק למשל, יותר גבוהה(אני חושב, אני לא בטוח).

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סלח לי שאני צוחק עליך....אבל אני לא יודע על מה אני מדבר...אתה דיי מצחיק..בהתחשב בעובדה שציינתי אותה כמה פעמים אז למה לא לציין עוד פעם....ש-3 שנים של ביוטכנולוגיה והתנדבות במד"א וכמה קורסים ברפואה... הביאו לי קצת הבנה בתחום...או לפחות ככה אני חושב אז קצת ידע כללי מחקר חדש הוכיח שקיימת חסינות טבעית לאיידס והיא...על תאי Tkiller אם אתה יודע מזה (מאמין שכן) קיימים שני רצפטורים שאליהם נקשר וירוס האיידס עכשיו, יש כאלו שחסר להם רצפטור אחד לא קריטי מבחינה טבעית לאדם אבל מאוד תורם בכך שהאיידס לא נקשר....עכשיו לאחר שהברנו שאני כן יודע על מה אני מדבר...אני יכול להגיד שאתה לא יודע על מה אתה מדבר כי לא קיים נוגדן לאיידס ברוק כי נוגדנים הם בעיקר כנגד וירוס בהתחשב בעובדה שאם אתה תשתמש בנוגדן כנגד האיידס אתה תהרוס המון תאים נחוצים לגוף להלן תאי Tkiller ועוד דבר אם תשתה כוס של אדם נגוע באיידס יש סיכוי שתידבק אם הכוס סגורה לאוויר ונמצאת בתנאים השומרים על פעילות החיים של התאים אבל אם תמזוג לעצמך כוס של דם נגוע ותחכה ואז תשתה אותה רוב הסיכויים שפשוט תצא מגעיל כי אתה שותה תאי דם מתים!!! לכל מי שהגיע לפה...אני גאה בכם אם אני לא הייתי כותב את זה סביר להניח שאני לא הייתי מגיע :) צהריים טובים ולמקרה שאני לא אראה אותכם ערב נעים ולילה טוב

Bassman

New member
ok... הרוב נכון

אני גם יודע קצת... 5 יח' ביולוגיה, עשיתי 3 כבר, שם לומדים נגיפים. אמממ... נכון יש לפעמים רק רצפטור אחד זה לא נוגדן (נוגדן=חומר הסותר אנטיגן כלשהו). והוא לא מבטל לחלוטין את הסיכוי להדבק, רק מקטין אותו. לא קיים נוגדן ברוק. הרוק הוא בסביבה שרמת הPH בה אינה מתאימה לאיידס.... לכן אם תשתה מכוס של נשא, גם אם היא נשמרה בתנאים מעולים (סגורה לאוויר וכד'...), לא תדבק. כדי שתדבק מרוק אתה צריך לבוא במגע עם כ-ליטר של רוק (כמות בסדר גודל כזה לפחות...) כי האיידס יגיע למצב נייטרלי עם הרוק ואז יוכל להדביק... אה כן קיבלתי 97 סופי ב3 יח"ל

Bassman

New member
*שאמרתי "הוא לא מבטל" התכוונתי

לזה שיש רק רצפטור אחד

הוא כן מבטל!

ברגע שיש לך רצפטור אחד על תאי הדם הלבנים הנקראים Tkiller האיידס לא יכול להיקשר וככה נוצרת חסינות טבעית... אבל למה להתווכח אני לא מבין!?

למעלה