שלום!

Cheezewezy

New member
שלום!

קודם כל רציתי להגיד (וכמובן לא לחדש שום דבר :)) שהפורום ממש מעניין.. ורציתי לשאול מה מסמלות סטיות גדולות למעלה ולמטה בכתב, כמו באותיות "ל" ו"נ" סופית? משהו שקשור לשאיפות או לדברים אחרים? תודה.

דברים שקשורים לשאיפות ויעדים בחיים

בתחום הרוחני, תרבותי, אמנותי, דתי, אתי, יומרות ועוד, וכן שאיפות מעשיות, פרקטיות כלכליות, ועוד'. זה עדין לא אומר דבר על איכות השאיפות, המוטיבציה והאנרגיות לרשות הכותב להגשימן, עקביות המגמה וכד'. יום טוב.

מילה1

New member
לידיעתכם אני עם 38 מעלות חום

כן, הוירוס עזב את הילדים שלי והחליט להשתקע אצלי לכמה ימים (אל דאגה,זה לא סארס, למרות שהייתי אתמול בהצגה ובכל פעם שהתעטשתי מישהו נטש את השורה שלפני). דרך אגב הצגה מומלצת מאד- "שבר ענן" עם השחקנים מרים זוהר ואילן דר! לגבי הכתב של המוסיקאי האנונימי, מישהו יודע באיזו יד הוא כותב? כי יש לו נטיה קהה בולטת ברוב הכתב, פרט ל"ז" החדה הפתאומית שיצאה לו משליטה. יש כאן ניגוד מה בין הסיומות החוטיות-שיפודיות לחץ תנודי- חזק בתחילת הקו בעיקר ולעיתים לא מוצא פורקן (סיום גדום-ניקודי ב"מ" של "זמן" +קיפוח צורות מסויימות- קשת "א", סיום "מ" המעידות על פוטנציה ג' לבין קהות הנטיה, הקמרים המוקפדים ב"ה" וב"ר", הרווחים הגדולים בין האותיות והשורות, ההיימנות ב"ן", "ו", הקו הישר של תג ה"ה" - כלומר ניגוד בין תסיסה עזה לרצון לשלוט ולעצור בעדה בבקרת-הגיון. (נראה לי שאצל מוסיקאים רבים יש שילוב טיפוסים רפורמטורי-אימפולסיבי- כאשר האימפולסיבי מעניק את ההברקות, החזון, האינטואיציה והרפורמטורי- את המשמעת והיכולת לעבוד קשה, לשכלל ביסודיות עד התוצאה הרצויה) יש כאן שאיבת חומרים מן העבר האישי והתרבותי, התבוננות פנימה (קוי ההתחלה של אותיות רבות, למשל "מ" "ן" מתחילה מימין באופן לא תיקני וגם בהדגשת לחץ- איכפתיות לעבר, רגישות ורגשנות לגבי עברו, ילדותו, הוריו? ה"ל" וה"ט" מסתיימות בגישוש חוטי-שיפודי עדין ימינה באזור העילי וה"ן" בשיפוד דומה באזור תחתי- אולי מברר אצל "דמויות הוריו" שבתוכו- האם מעשיו תואמים להם. גם החתימה מתפרשת לרוחב ימינה ושמאלה- מהעבר אל העתיד- מעצמו והוריו אל הזולת. מישהו רוצה להוסיף או לגלות מי זה? וגם לא יזיק שתאחלו לי החלמה מהירה כי כבר נמאס לי לראות מטושטש בגלל החום. ביי בינתיים והרבה בריאות!

היי מילה,תהיי לנו בריאה ובטח לא

תאמיני שגם אני מיום חמישי בצהרים, חטפתי איזה זיהום כשביליתי בים המלח, בלעתי כדורי אקמול ישנים, ומאז אני תקוע על 38. היום קצת השתפר ומחר אני ניגש עם תוצאות הבדיקות לרופא. די קשה 'לאכול' את היוצר הזה דרך כתב ידו, כמו גם במציאות ומדובר ב מתי כספי. מה גם שהחומר מועט. יתכן שאפשר לראות באזור העלי שלו נימה אירונית מרירה משהו, מתובלת בהומור האופייני, על חברה שהפנתה עורף לאחד שתרם כה רבות ( מנקודת מבטו הדמוי חיובי ). אפשר להתווכח האם הוא צודק או שמא היטה את המראה בשיפוע מסוים להשתקפות הרצויה. הקמרים והרווחים בשילוב הזוית הקהה יכולים ללמד גם על חשיפה מסוננת ומשמרת דמוי ייצוגי של אדם אשר בצמתות חיים אחרות נחשפים בעוצמה צדדים לא מוכרים שלו. סוג של פחד ומיגננה שמלווים אותו תדיר ומעצימים מסתוריות ? בקיצור, אני מאחל לשנינו שנהיה בריאים.

ראשית, החלמה מהירה, לשניכם!

שמחתי לקרוא את הניתוח שכתבת, הגעתי פחות או יותר למסקנה, (לפי הניתוח) שלא ניתן לזהות בוודאות כתב יד של מוזיקאי, פרט לכתב יד מיוחד במיוחד (ראו ערך עידן רייכל) תודה על התייחסות,

למעלה