שלום!!!

שלום!!!

מה המצב???.... אני יוסי ואני חדש פה, אני כמעט בן 16, לומד בכיתה-י', ואני דו מיני....... קראתי על הפורום בראש 1, למרות שאני כבר חבר קבוע בכמה פורומים פה-לא היה לי ממש עיניין להיכנס עד קריאת הכתבה....אז דבר ראשון אני ממש שמח שיש פורום לאנשים כמונו, ואני מאוד מקווה שאני יצליח להכיר את כולכם כמה שיותר מהר וליצור קשרים טובים ובכלל להשתלב פה!!! אז סתם ראיתי שרשמתם למטה מה עשיתם ביום העצמאות.....מישהו היה ברוק עצמאות????? אני הייתי והיה ענקקקקקקק היהודים כהרגלם היו מדהימים!!! גם אביב, דנה, מוניקה היו מעולים......מוקי היה בסדר.....עיברי וירמי היו כזה סתם להעביר את הזמן.....וסאבלימינל והדג נחש מזעזעים!!!!

black buttercup

New member
ברוך הבא יקירי!

מה זה הכתבה הזאת? מישהו יכול לסרוק? אני הייתי ברוק...ולמרות שהיה כיף מטורף אני התאכזבתי...כי שנה שעברה נהנתי הרבה יותר...היהיודים היו גדולים כרגיל...הייתי בשוק כשהם שרו את נץ! ברגר עצבנה לי את הצורה! אין לה מעריצים, שתלך כבר... עברי היה סבבה רק חבל שאני לא כ"F מכירה שירים שלו... הדג נחש היו סבבה...עלו עשו בדיוק מה שהיו צריכים...לא מרחו הופעה וירדו...סבלימינל מההתחלה היה מיותר..אבל אני חייבת להודות שאני אוהבת את השירים שלו (וכן...יש לי את הדיסק האורגינל!) ירמי היה מיותר...לדעתי המארגנים הגזימו...הכניסו יותר מידי אנשים. הביאו יותר מידי אומנים...המסורת היא 9 והם הביאו 12 בערך...לא פלא שאביב עלה רק ב6 וחצי בבוקר במקום ב5 וחצי כמו תמיד... אנחנו אישית התחפפנו אחרי ברגר כי כבר היינו הרוגים ואביב גם עושה אותה הופעה כל שנה...(אתם רוצים שינוי?) בסיכומו של עיניין! היה כיף, אבל שנה שעברה נהנתי יותר...אני שוקלת לא ללכת שנה הבאה...נראה איזה אומרנים יהיו!

LOL

ואני ראיתי אינפקציה. הם מצדיקים את השם שלהם. להקה מזעזעת. אגב, ברוך הבא
. אני אבי, בן 18 מטבריה... אולי הייתי צריך לגרור את החברים שלי לרוק העצמאות

Sonata Of Tears

New member
אלו שירמפ דבר יפה

בואי ונשב על כוס קפה נדבר על העולם,כמה שהוא יפה אני יתן לך לשתות מן המשקה המר,עד שהוא נגמר,ואת תשאלי מה שמת לי בפנים ואת תשאלי ,מה ,שמת לי, הקוס הקפה שלי. אני אומר לך בבטחון (טה טה טה ) שמתי בקפה עציתון!!!! וחומר נפץ מחובר לשעון תצעקי ותצרחי כמה שתרצי כי רק בסוף,בסוף תתפוצצי!!!!

Iris Carmon

New member
אנפקציה היו ברעננה בתחילת השנה

דווקא לא היה כל כך גרוע.. היה מצחיק בהרבה קטעים (כמו מתי שהם שרו בקבוק עלי ואנשים התחילו לזרוק עליהם בקבוקים)

רציניקן

New member
יוסי יוסי יוסי היי איזה יופי של חבר

אהלן יוסי, אני רציניקן עוד חודש 18. ובניגוד לך (לא ממש ניגוד אבל שתף פעולה) אני הו. ברוך הבא לפורום מקסים עם אנשים נפלאים (כמה שאני מלקק לכם, אנשים...
. אני בטוח שתתאקלם במהירות. בינתיים החום הורג אותי אז אם תוכל לעשות משהו בנידון אודה לך רבות. דר"א, המשפט בכותרת נלקח משיר ששרנו כשהיינו ביסודי וזה סתם נראה לי מתאים כזה... אך, נוסטלגיה, נוסטלגיה...

Sonata Of Tears

New member
היית בהופעה שלה בכיכר?

ביום העצמאות?? אם ראית כמה ילדים מוזרים צורחים "עודדדדד געגוע" או משהו כזה כשהיא אמרה "ועכשיו הקהל" אז זה היו אנחנו עכשיו אתם חושבים שכאלו כל הקהל שר אז מה אני רוצה אבל לא!!!!! הקהל לא שר ואז היא התבאסה ונשברה מנורה מעליה

הייתי בYSTA, זה נחשב?

אלוהים, כמה הומואים היו שם בקטע של עברי, היה אחד שמממממממש הצחיק אותי [וידוי- גם אני שרתי איתו "למה אני מתאהב תמיד במה שאי אפשר?"], היו גם פוסטמות שהתלהבו מעברי, כל כך רציתי לצעוק להן "כאילו, הוא הומו" -_- בקשר ליומצמאות, רציתי לגרור את חבריי לכיכר, ואפילו החלה תנועה המונית למען הליכה לכיכר + השפרצת ספריי על ילדים בכיתה ו' ובריחה, אבל הם התקפלו בשניה האחרונה לטובת מנגל. אבל הופעות של יודית הן ענקיות, ואנרגטיות, מקסימה האישה

ברוך הבא../images/Emo70.gif

אני ליאור בת 15 ו...סטרייטית. ולמרות שסיפרת על עצמך, לא אמרת שני דברים חשובים: 1. מה הגובה שלך? 2. אתה אוהב חצילים? (רציניקן אולי די להתחנף? בעצם תמשיך
)

אוקיי......

סבבה אין לי בעיה לענות אבל למה אתם כל כך אובססים לחצילים?...זה איזה בדיחה של הפורום או משהו?.
אני חצילים? האמת שאני לא זוכר כבר שנים שלא אכלתי, אבל מלפני שנתיים עשיתי צבע שיער לחציל...חחחח וזה יצא הכי מזעזע בעולם! זה תוך יומיים דהה לי לאדום ואז ורוד ואז כתום ואז צהוב...חחח כל יום היה לי צבע אחר...חחח וגובה- אני מטר 78...... אם בא לכם לדעת עוד משהו שאלו חופשי....

למה הפרצוף?

זו לא אובססיה..טוב נו זו כן. אבל היא התחילה רק אתמול בערב, כשמישהי באה והודיעה שהיא שונאת חצילים(יש עדיין את השרשור...). את העניין של הגובה התחיל מישו שהוא אמר את הגובה שלו-וזה נמשך...

miss tamborin

New member
ברוך הבא../images/Emo65.gif

הייתי ברוק עצמאות... היהודים היו ענקיים ואישית דווקא חשבתי שירמי קפלן לא היה מיותר בכלל הוא דווקא אחלה, ועיברי לידר בכלל היה מעולה (כמו תמיד)...

אני מתחיל לא לחבב אותך ../images/Emo7.gif

לקוי שמיעה גאה. (זאת הלקות הכי קלה, ובכל זאת אני מתגאה בה ולא מדבר עם אנשים שלא מראים לי את השפתיים שלהם)

nickey

New member
רגע... יש לך בעיה עם

בעיות שמיעה? כי אם כן, אז יש לך עסק רציני איתי!

למעלה