שלום

• פותח הנושא sunshineBK
  • פורסם בתאריך
S

sunshineBK

Guest
שלום

היי, אני חדשה...
אני חולה על קיציס ופרידמן! פשוט מתה עליהם!! אני לא מאמינה שיש בתפוז פורום קיציס ופרידמן ולא ידעתי עליו!! איך זה? ממתי זה פה?! כי הייתי שמה לב כבר..
אניווי אני בטח אהיה כאן בזמן הקרוב, כי אני מתהההה עליהם.. גם אני בזמן האחרון כל הזמן קולטת קטעים שמזכירים לי את חלומות בהקיציס ונקרעת מצחוק ואף אחד לא מבין אותי...
אמא שלי מדברת על נושא די עצוב ועושה כזה- אה תראה, תשמע, תראה.. ואני כבר נקרעת מצחוק והיא לא מבינה מה מצחיק
וגם כל פעם בטלפון זה כזה- מממביי.. חחח טוב בכל מקרה מקווה שאתם פורום נחמד..

S

sunshineBK

Guest
אה ושכחתי..

אני אור

Yuvalenko

New member
היי אור נעים מאוד! ברוכה הבאה...

אני יובל, ואני אשמח אם תכתבי בפורום באופן שוטף, הפורום המדהים הזה רק הולך וגדל מיום ליום, בקצב מדהים לדעתי. כל הכבוד!

mati88

New member
שאאאללוווווםםם!

וולקאם!!! חיחיחיחיחי..... אייייממממממ..... טופ..... אז........ זהו נראה לי..... ו.... בגלל שלא הספקתי קודם, אז, אתמול עצמאות שמייח! מקווה שכולם נהנו...... (((:):::: ::::))))) V@

~*~gaL

New member
פורום חדש חדש :)) ../images/Emo13.gif

ולמה תהיי כאן רק בזמן הקרוב? מה אח"כ? גם אני מקווה שאנחנו פורום נחמד . . . :)) ואני מכירה את הקטעים האלו שמזכירים לך משהו שקרה בחלומות בהקיציס... גם אני היחידה שצוחקת בקטעים האלו, מקסימום גם חברה שלי, אבל זהו.
אני לא מבינה איך האנשים האלו שלא צוחקים (או: כמעט כולם) יכולים להמשיך בחיים שלהם ככה, איך אפשר לא להבין?!

S

sunshineBK

Guest
אההה התכוונתי להגיד...

שנאי אהיה כאן הרבה פשוט, עזבי את הבקרוב...
אניווי תודה לכולם ו.. אהה בקשר לתגובה הראשונה- ברור שפתאם כולם כאן זה קיציס ופרידמן!!!

Dracos girl

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo25.gif

חיחי.. יאפ, אני קרן! גמאני חולה על קיציס ופרידמן, זה התחיל בחורף אחד... :)), אחרי שאחים שלי ראו את זה כל לילה שהיה נון סטופ, לבסוף החלטתי להצטרף לשגעון.. אחת ההחלטות היותר טופות בחיים שלי...;) בקיצור, פורום משמיים! ^_^ בהצלחה לכולם!

למעלה