שלום

שלום

משחרק תענו 1)ציפיתם לעוד חופשה 2)יש לכם תוכניות עם החבר'ה 3)מה אתם הכי הייתם רוצים 4)איזה פורום אתם רציתם לנהל 5)מה אתם הכי אוהבים לעשות _____________________________________________________________________תענו לי בבקשה תודה

l u l i t a

New member
../images/Emo26.gif

סליחה שאני לא עונה פשוט לא ממש הבנתי מה רצית לשאול בשאלה הראשונה והשניה!!!

הינה

1)רציתי עוד חופששש
2)ישל י המון תוכניותתתת.....ואני עושה אותם בסוף!!!! 3) הייתי רוצה
שיגור ב
שלנו אבל יש לי
שגרה בחצר 4)רציתי לנהל פורום חיות אבל אני לא חושבת שאני מתאימה........ 5) אני אוהבת לשחק במחשב!!!!!

עכשיו הבנתי .

כשענו על השירשור הבנתי . תשובות: 1.הייתי מעדיפה שיהיה עוד חופפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפש. 2.בקרוב יהיה ל"ג בעומר ואני והחבר'ה עושים מדוררררררררררה. 3.היום קיבלתי את מה שרציתי כבר חודש -
זההההההההההההב. 4.פורום חשיבה עם שאלות חשיבה אני אוהבת שאלות כאלללללללו. 5.לסוע כמה שיותר על האופניייייייייייייייייייייייייייייים.

איזה קטע שחכתי אני מנהלת פורום../images/Emo70.gif

אני מנהלת פורום באתר שלי
פורום שטויות וזבל
הנה הכתובת http://m.ep.walla.co.il/clubs/2002/7/1/243558/dafrashi.htm קוראים לי שם אפס

t u t i t

New member
תשובות!!!

1- ציפיתם לעוד חופשה? כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן
2- יש לכם תוכניות עם החבר'ה? לא כל כך כי כנראה שיהיה טיול בצופים על ערב ל"ג בעומר...
3- מה אתם הכי הייתם רוצים?
פיקינז שעולה מלא מלא כסף...
4- איזה פורום רציתם לנהל? כמובן!!! פורום קהילה צעירה
שולט
5- מה אתם הכי אוהבים לעשות? לישון, לרקוד, לנגן על הפסנתר, להפגש עם חברות, ללכת לדיסקוטקים וכו' וכו'.

שלום פורום!!!!!!!!!!!

1. מה המצב? 2. מה אתם עושים היום? 3. תכננתם תוכניות ? 4. מה אכלתם לארוחת בוקר? 5. באיזה בית הייתם רוצים לגור? 6. מה הייתם רוצים שיהיה לכם: א. 90 (או כל מספר אחר) משרתים בכל מקום ב. בקתה קטנה ועלובה ג. ארמון מלא בכל טוב רק שלכם ד. חיי נצח. 7. מה הייתם רוצים לאכול?? 8. איזה פלאפון\טלפון הייתם רוצים שיהיה לכם? מקווה שתענו לכתוב תשובות!!!!!! עמית!!!

t u t i t

New member
נ"ש עוד תשובות!!!

1-220ה!!! 2-הולכת לדודה שלי עם עמית... (המנהלת ה-2 למי שעוד לא מכיר...) 3-לא הבנתי את השאלה 4-פיצה במיקרו עם עמית... יאמי!! דווקא טעים...
5-וילה בסן דיאגו 6-חיי נצח...ובריאות טובה!!! (מאוד מאוד חשוב...) 7-מתי?! 8-פלאפון צבעוני וקטן עם אנימציות...אבל שלי העכשווי יותר יפה...

תשובות!!!!

1. אצלי הכככככככככככככככככככללללללללללללללל "פפפפפפפפפיייייייייייייןןן!!" 2. אני היום נוסעת לדודה שלי מצד אמא 3. אני לא תכננתי שום דבר. 4. אני אכלתי פיצה במיקרו 5. אני הייתי רוצה לגור בארמון רק שלי ושכולו יהיה רק שלי!!! 6. אני הייתי רוצה חיי נצח!!!!! 7. אני הייתי רוצה לאכול :פירה(תפוחי אדמה מרוסקים)ועוף!!! 8. אני הייתי רוצה שיהיה לי את הפאלפון והטלפון הכי חדישים!!! עמית!!!!

תיקון לשאלה 5...

אני הייתי רוצה לגור בארמון שכולו יהיה רק שלי ושיהיו לי את המשרתים הכי טובים!

l u l i t a

New member
התשובות בדרך ../images/Emo26.gif

1. הכל ס22ה 2. עדיין לא יודעת 3. לבקר את הארנב לשעבר שלי (ענבר אם כן אז אני אמסור לו ד"ש) 4. שתיתי שוקו ואכלתי שתי עוגיות 5. בבית קומות גבוהה וגדול ושתהיה למשפחה דירה מאוד גדולה ויפה. 6. הייתי רוצה את ד'
7. עכשיו אני לא רעבה 8. הייתי רוצה את הפלאפון שיש לי כי הוא טוב מאוד... (של sumsong)

תשובות

1.המצב סבבה.
2.הרבה שיעורים למחר.
3.למה.
4.בורקס גבינה.
5.וילה.
6.תשעים משרתים בכל מקום וחיי נצח.
7.עכשיו הייתי רוצה לאכול ארטיק אננס
8.פלאפון צבעוני עם משחקים טובים.

שלום לבבות!!! ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

של
.......... 1) המצב ס22ה וטו2 לי NNש... 2)הלכתי לביצפר....... ועכשיו אני מנגנת!!! 3) לא תיכננתי... פשוט היו לי תוכינות... 4) אכלתי לחם בלי כלום ושתיתי מיץ... 5)הייתי רוצה לגור בבית באילת
6) הייתי רוצה שיהיה לי ד. חיי נצח 7) הייתי רוצה לאכול אבטיח
8)הייתי רוצה פלאפון כי אין לי פלאפון
......

תשובות

1)בסדר 2)במחשב 3)לא 4)אני לא אוכלת ארוחת-בוקר 5)בית בארגנטינה או בתל-אביב 6)תיי נצח ואהבה 7)תירס חם ימי 8)כל סוג פלאפון

l u l i t a

New member
תשובות!!!

1- ציפיתי לעוד חופשה ..... 2- כנראה בל"ג בעומר..... 3- שיהיה לי כלב.... 4- הייתי רוצה לנהל פורום על ריקודים ומפורסמים 5- אני הכי אוהבת: לישון, לרקוד, להיות עם חברים, להיות במחשב, ולראות טלויזיה...!

תשובות

1. אני רציתי שיהיה 8 שבועות ויותר!!!! 2. לי אין תוכניות עם ה"חבר'ה" כי אני רק בכיתה ב'!!!!! 3. אני הייתי רוצה חיי נצח!!!!!!!!! 4. אני רוצה לנהל את הפורום הזה(אני כבר מנהלת אותו...) 5. אני אוהבת :לישון , ללכת לחברות, לראות ארנבים מתוקים חמודים.

למעלה