שלום

computer wizard

New member
שלום

אני חבר פורום ותיק ולא הייתי כאן הרבה זמן, אך צפיתי מה קורה כאן בפורום ועכשיו חזרתי ואני רוצה להעיר לכם שהפורום מגעיל אתם רק מתעסקים בסימס, אין לכם מושג מה זה גיימר של משחקי סים מלשון סימולציה! אתם סתם אפסים וזה מגעיל כל מה שמעניין אתכם זה תמונות סימס מPS2 או מהתוספת החדשה למחשב וזה מגעיל.. וגם נילס כל פעם עם השטויות הדפוקות שלו, עאליק הטלנובלות שלו שקרו סתם ככה פתאום.. YEAH RIGHT !! וכל פעם מתלהב עם ה LOL שלו וכל החרא הזה.. תתחילו לגוון שחקו בעוד משחקי סימולציה, לי שי יותר מ- 200 משחקי סימולציה שלכם בטח יש רק סים סיטי 4000,סים סיטי 3000, הסימס וכל התוספות שזה פחות מ- 10 משחקים. אז לימדו והחכימו

computer wizard

New member
ועוד משהו

לא משנה מה תגידו אני כבר יודע את התגובה שלכם... וגם אין לכם שום דבר להגיד להגנתכם..

elcool

New member
אני אתך, באמת יש יותר מידי סימס

ולא מספיק השאר. נראה לי שאני פה היחיד שגמר את סים גולף ועוד משחק ברולר קוסטר טייקון. ולא צריך להעליב את נילס שלנו

ori 15

New member
גם אני איתך....

גם אני שיחקתי ב-2 המשחקים שהזכרת, את רולר קוסטר אני משחק עד עכשיו...משחק ענק!! יש לי גם את 2...שלדעתי הוא ממש יפה בקשר לנילס מה שהוא מאר, זה באמת לא נכון ולא צודק, אבל על הדברםי האחרים אני דיי מסכים

the hacker 1

New member
יאללה יאללה מה קרה באת לזרוע מלח על

הפצעים??? אם לא מוצא חן בעיניך להיות פה תלך!! אף אחד לא הכריח אותך אנחנו אוהבים סימס אתה לא אז לא למה סתם לקלל!? ונילס לא מפגר אתה היחיד שדפוק כאן מעצם העובדה שאתה סתם מחפש צרות! אז כך ת'רגליים ש'ך ות'חפף!! ואל תחזור לפה כי מי שאומר דברים כאלה לא יודע מהחיים שלו כלום חוץ מלקלל אנשים בפורום שאתה שונא!! לא מוצא חן בעיניך הפורום?? סבבה תבנה או תציע משלך אני לא ייתן ובמיוחד לא אחרים שתבוא לפה או יבוא לפה מישהו ויתחיל לקלל פה כי הפורום לא מוצא חן בעיניו או המשחק! אני במקומך לא הייתי מגיב אבל אם אתה מחפש יותר צרות...
גם כן אחד שבא לעורר סקאנדל...

the hacker 1

New member
ועוד משהו

כולם פה אוהבים סימס כי זה המשחק הכי יפה לדעתם אם לדעתך לא אמרתי לך אתה לא חייב להיות פה!

סימסית

New member
אני איתך,אני לא חושבת שיש לך

מה לחפש פה אם אתה לא אוהב סימס ובא רק כדי להתלונן כמו איזה זקנה! לא בא לך תלך! אבל אל תרד פה אל ילדים,למה מה קרה?כולם אהבו את הסיפור של נילס זה שאתה לא זאת בעיה שלך!!!

סימסית

New member
נ.באם הפורום מגעיל בעינך יש לי עצה

תתנופף!!!!!!!!!!!ואל תחזור לכאן אם הילדים פה"מגעילים" או שנילס "דפוק" מה אתה מחפש כאן?אם אתה לא מגעיל והילדים כן אז מה אתה עושה בפורום??????צא מפה וכך לא יהיה לך על מה להתלונן כמו...

רוצה תגובה מקורית?../images/Emo2.gif

נתחיל מזה שאתה לא חבר פורום ו: ל ך ת ז ד י י ן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! __________________________________________________________________

ווילר

New member
אתה מגעיל בעצמך

ממתי נהיית אלוהים שאתה שופט אחרים? ושלא תקרא לאנשים כאו בכינויים כי אתה אפילו לא מכיר אותם!! ואני לא מבין על מה מסכימים איתו. שאתם אפסים? ומגעילים? שהפורום מגעיל? חוץ מזה, אתה מתנהג כמו איזה תינוק "לי יש 200 משחקים ולכם יש רק 10" נו ואז? טוב השקעתי מספיק על מישהו שקורא לעצמו "ותיק" ו"מתקדם" כי הוא שיחק בהמון סימולציות.. תנחומיי

the hacker 1

New member
../images/Emo45.gif

צודק במאה אחוזים!! אין לי מילים! כל הכבוד! אז כמו שאמרתי קודם וכפי שאתה רואה אתה לא רצוי אז אתה החוליה החלשה
שלום! וכל הכבוד לשאר שמתעלמים ממנו זה אומר שאתה לא שווה את זה! אז לא ניתן לאף אחד לקלל אותנו בייחוד שהוא לא מכיר אותנו כמו שצריך!

קודם כל, נתחיל בזה שחל איסור מפורש

על קללות וגידופים בפורומים. אל תעליבו אף חבר פורום, ואל תקללו אף אחד. קומפיוטר וויזארד - למד להביע את עצמך בלי להעלב את הפורום, על חבריו ומעשיו. לכל אחד הזכות להביע בקורות על הפורום שלו, אבל למד לעשות זאת בצורה נורמלית. הפורום פתוח לכל אוהבי משחקי הסימולציה. אני יודע יפה מאוד שסים הוא מלשון הדמיה (סימולציה בלועזית) אז אני מבקש לא לתקוף סתם. סביר, היות והסימס הוא המשחק הנמכר ביותר בכל הזמנים, שרוב הדיבורים יהיו עליו. אם אתה משחק במשחקי סימולציה אחרים, אתה יותר ממוזמן לכתוב עליהם כאן. לא כולם משחקים באותם המשחקים, מה לעשות... התקיפות על התנהגותו של חבר פורום אחד ועל כיצד הוא אוהב לכתוב הן בגדר העלבה בוטה ואין בכוונתי להגיד אליהן. אני אוהב SIMCITY, נילס אוהב SIMS, ואתה אוהב משהו אחר. אל תבוא לכאן אם מטרתך היא להטיף לנו על ימין ועל שמאל כיצד ובמה לשחק. לילה טוב.

שמוצה

New member
../images/Emo24.gif ../images/Emo99.gif../images/Emo29.gif

גרררררר מנהל סקסי שכמותך!

למעלה