שלום לך אלמ18
טוב.. דבר ראשון, כול הכבוד שאתה מתעניין קצת בנושא ובא לשאול אותנו.. אבל, הצורה בא אתה שואל היא מאוד מזלזלת.. תראה לי מאמר אחד פה שמדבר על "להוציא כדורי אש מהתחת" ..? תראה, רואים מההודעה שלך שהאמונה שלך בנושא שואפת לאפס וכנראה אתה חושב שהאנשים פה הם ילדים בגיל ההיתבגרות ו"שזה יעבור להם"... דבר ראשון, מאגיה, לפני הכדורי אש מהתחת וברקים מקצות האצבעות, מאגיה זה הדבר הכי טבעי שיש.. אני חושב שקראת את המאמרים בזילזול, או שלא קראת את המאמרים שהיית צריך לקרוא.. בתשובה לשאלה הראשונה שלך... לא, זה לא כמו "הכרתי מישהו שעשה את זה".. בחיים לא היכרתי מישהו שהבעיות שלו בבטן כאלה עד שיוצא לו כדורי אש משם.. וגם אם הייתי מכיר, הייתי מתרחק ממנו, תחשוב ככה, הנסיון שלי במאגיה הוא בסביבות ה3 שנים, וזה עוד נחשב לא כולכך הרבה... אני כימעט בן 17.. בגיל שלי קוראים הרבה מאוד שינויים של סטריאוטיפים וכו' ביגלל שזה גיל ההיתבגרות, תראה, הרבה מאוד מאוד דברים הישתנו אצלי במשך ה3 שנים האלה.. ממש הכול כימעט, רוב התחביבים (חוץ מהעיקריים), הטעם, העדיפויות, הגודל הרעיונוץ, החוכמה ועוד ועוד ועוד.. דבר אחד נשאר קבוע ורק היתחזק... שהוא מאגיה.. כמובן שאם הזמן הרמה הרוחנית שלי עלתה ועכשיו אני הרבה יותר "טוב" ממה שהייתי בעבר. אם זה היה משהו ש"הכרתי מישהו שעשה את זה" נראה לך שזה היה נשאר אצלי עד עכשיו?? להוציא כודרי אש מהתחת זה קטן עליי, אם אתה רוצה, אני ילמד אותך לעשות את זה... (בהמשך הסבר).. אני שיניתי את כול החיים שלי בעזרת המאגיה והכישוף.. כשאתה עושה כישוף, אולי בהתחלה אתה מצפה לדברים אחרים כי אין לך נסיון ואתה לא יודע איך זה פועל, כמו סמים למשל, לפני שתנסה תדמיין כול מיני דברים על איך שזה משפיע, אחרי שתנסה תראה מה זה בדיוק... רק שיש כמה הבדלים.. שמאגיה זה טבעי, סמים זה לא, מאגיה יותר קשה להישתמש וכו'.. אבל לא ניכנס לזה עכשיו.. אני לא מבין ביכלל את השאלה של הגיל, מה מיוחד ב27, אחד המנהלים פה הוא בן 24.. לדעתי אין הרבה הבדל בין 27 ל24.. אני מכיר אנשים בני 27+ שלא מהפורום הזה שכן עוסקים במאגיה... (אפילו בני 40+) הפורום הזה הוא די רמה של מתחילים ודי הדרכה של "כניסה לתחום והיתקדמות ראשונית והדרכה" ביגלל זה אנשים שיש להם נסיון רב לא תמיד ימצאו עניין פה.. בקשר לדבר השלישי שציינת, היו סוקלים אותנו.. לפני 100 שנים, כן, יש סיכוי, אתה יודע.. כמה בעיות.. דבר ראשון, הרבה מאוד אנשים בארץ מוצאים את הפתח לעולם המאגיה באינטרנט.. (אין בזה כול רע, בארץ הזאת לא ממש מעודדים עיסוקים בתחומים שונים חוץ מיהדות ובולשיט), אז אני לא חושב שהיינו ממש מאמינים ועוסקים במאגיה.. ואם כן, הייתי מסתתר טוב טוב מציידי המכשפות.. ראיתי הודעה שלך שדי מראה על אמונתך ביהדות וב"קב"ה".. אז בוא נלמד אותך משהו.. אותם הציידים.. של המכשפות, זה היה צייד של נוצרים על אנשים שלא רצו לקבל את דת הנצרות, וזה היה גם הרבה יותר מזמן .. בקיצור.. אם היית פוגש את אותם הציידים באותה תקופה, אני חושב שגם אותך הם היו תולים בשמחה... ליד כמה מכשפות.. אבל אם היית חיי לפני 1200 שנה אז היו צוחקים עלייך על שאלות כאלה ומתייחסים עלייך כמו לטיפש הכי טיפש באזור שלך... ביגלל אותם ציידי רוחות וכו', מאגיה וכישוף וכול התחום הספירטואלי לא ממש היתקדמו במדע ואין הוכחות, מי יודע, אולי אם לא היה את אותם ציידי המכשפות אז עוד שעתיים היה לי שיעור בבית ספר על כישוף ומאגיה.. עכשיו בקשר לכדורי אש, אמרתי לך, מאגיה זה דבר טבעי, ואם יש לך פתרון קל שלא במאגיה תשתמש בו לפני השימוש במאגיה.. אז ככה... כדורי אש מהתחת- הוכח בעצמך.. ציוד: סיר מים שועית תנור גז מצית אופן ההכנה: אתה מכין את השועית (את זה תשאל בפורום בישול או משהו).. אוכל כמה שיותר.. אחרי שאתה מסיים אתה צריך להיתפלל לאל שלך שיביא לך כוח לכדורי אש מהתחת.. כשאתה מרגיש את הכוח הזה נשלח ורוצה לצאת, תרים תרגליים תצמיד את המציט ל"חור השיגור" תדליק.. ותצעק "fire!" תוך כדי דחיפה חזקה של כוח.. תראה, אחד החוקים במאגיה זה לא לעשות את זה "כדי לראות אם זה פועל" כך שאם תחליט לנסות משהו, אל תתפלא אם זה לא יעבוד לך, ביגלל זה אנשים צרכים להאמין לקרוא וללמוד לפני ביצוע.. אם אתה עכשיו רוצה לשאול משהו בסיגנון שאם זה ככה אז זה שטויות וכו'.. תחשוב על היהדות ואיזה נסים וניפלאות גורמים לך להאמין בזה.. *אילן, טל, אני מבקש ממכם להודיע לי אם אתם מחליטים למחוק את ההודעה הזאת לפני שאתם עושים זאת.. כדי שאוכל לשכתב אותה, אני מודע לזה שיש פה קצת "חריפות פה" אבל אני מקווה שאפשר לאפשר את ההודעה הזאת.. ת' מאראש