שלום

sholamit

New member
שלום

מה הצעד הראשון שצריך לעשות? איך אני פוגשת פונדקאית?כמה זה עולה?מה מה מה מה מה מה הכוונה מה עושים אין לי שמץ של מושג הרופא שלי רק כתב לנו אישור שאנחנו זקוקים לפונדקאית שתישא את ילדינו.

ישנם שני דרכים..

לפגוש פונדקאית, או לשם הודעה פרטית בעיתון, או לפנות למרכז חובק פונדקאות שאם תרצי אתן לך את הלינק במסר או אף כנסי לדף הראשי שם תמצאי אותו, ואם תרצי מוכנה לעזור אף מעבר ולכוון אותך בדיוק לאותו מרכז מדהים שחובק את ההורים והפונדקאית לאורך כל ההליך. הכל בידייך איך תרצי לעשות את זה עצמאית, או דרך מרכז..

sholamit

New member
מירבי שמי הוא שולמית ולא שלומית

הרופא שמטפל בי טוען שבעית הזרע הינה פתירה . הבעיה המשמעותית היא האנדו.....ואי קליטה של הריון(יש לי היסטוריה עשירה של 8 הפריות
) זה נכון שמי שאחראי על פונדקאות בארץ זה משרד בריאות? איך מגיעים לשם? מה הכתובת? ואם אפשר לדעת מה מספר האוטובוס שמגיע לשם(אני מאזור המרז) תודה על ההכונה שולמית(חברים מכנים אותי שולי)

emuna4

New member
הי שולי

אני מציעה לך להתחיל בשיחה עם אביבה נמרודי (מזכירת הועדה) שתוכל לתת לך פרטים ולשלוח לך את ערימת הטפסים הרלונטיים. טלפון: 02-5681275 שיהיה בהצלחה ואנחנו כאן לעזרתך. אמונה4

מירבי*

New member
../images/Emo141.gifהיי שולי

סליחה שעיוותתי את שמך, עכשיו שאפשר לקרוא לך שולי זה הרבה יותר קל. בשלב הראשון את לא צריכה להגיע למשרד הבריאות אלא רק לצלצל, אחרי שתקבלי את הטפסים תוכלו לצאת לדרך בדרך שתבחרו. בהצלחה

sholamit

New member
הוקרת תודה../images/Emo91.gif

אני מודה לל הבנות שכותבות כאן,ושעוזרות תודה שולי

למעלה