שלום!

נועה334

New member
שלום!

קוראים לי נועה, אני בת 13 (כמעט). אני אוהבת להתאפר, אבל לא כבד מדי. אני לא משתמשת במייק-אפ או בסומק כמעט בכלל. לבית ספר אני שמה מבריק, למסיבות ליפגלוס וצלליות (אני אוהבת לערבב הרבה צלליות). יש לי שאלה לא כל-כך קשורה, אבל כשראיתי שמישהי פה שאלה שאלה דומה(בקשר לצבע שיער סגול), החלטתי גם לשאול. השאלה שלי- הפנים שלי בהירות, אבל לא כל-כך , יש לי שיער מתולתל בצבע חום כהה רגיל כזה, ואני רוצה לצבוע אותו (בצבע שיורד אחרי 20 חפיפות, למקרה שלא יצא יפה, אם יצא יפה אני אמשיך לצבוע, אם לא אז לא). באיזה צבע כדאי לי לצבוע? יש לכם פורום ממש חמוד ואני מקווה שתקבלו אותי אליכם...

ברוכה הבאה נועה ../images/Emo13.gif

הצבע שאת מתכוונת אליו נקרא שטיפה. לכי לאחד בסניפי הסופר פארם הקרוב ביותר אלייך, תבקשי מאחת ה"יועצות יופי" שם שטיפה שצבע שאת רוצה, רצוי קודם לראות איך הוא יוצא בקטלוג.

michal18

New member
שתביני

לצבע שיער חום (כמו שלי יש במקור) קשה לעשות שינויים של ממש אם את רוצה צבע אדום לדוגמא - את יכולה לעשות שטיפה אבל יצא לך גוון אדמדם ולא אדום מהמם ובוהק. שטיפה שחורה תתפוס יפה אבל לא תרד כ"כ מהר. צבעים מעניינים כמו סגול או ורוד או ירוק - בחיים לא יתפסו בליל חמצן קודם. ואני לא ממליצה לך כבר להיכנס לחמצונים (מה גם שהשטיפות משאירות גוון גם אחרי שבועיים) בקיצור - אם בא לך גוון אדמדם סבבה שאר האפשרויות לא מומלצות

vashla

New member
קחי את הצבעים של נטורל פורמולה,

וזה יורד אחריי חפיפה אחת.

נועה334

New member
באמת חשבתי על אדמדם..

אחותי צבעה לשחור סיני ולא ראו עליה, וצבע השיער שלה אותו דבר כמו שלי, רק שהוא לא מתולתל. בלונד אני לא רוצה, כי לכל הפרחות בכיתה שלי יש.. אז אדמדם כזה יצא יפה... תודה!

למעלה