שלום

bnayal

New member
שלום

כמכור קשה לאינטרנט החלטתי לעשות את העבודה לבית הספר על האינטרנט, אז אם מישהו יוגל לעשור לי: אני מחפש חומר על "השפעת האינטרנט על העולם\חברה" נ.ב למישהו יש רעיון לתוכנית גמילה מהאינטרנט?

bnayal

New member
עבודה קטנה:

לכל היותר 10 דפים... אני לא צריך הרבה חומר
יש או אין?

e-magine

New member
תבורך על היוזמה

לא מחלקים כאן דגים, אבל מחלקים חקות. בזמן שבזבזת על כתיבת הודעות ושאלות, היית יכול לעשות משהו קצת יותר מועיל לך ולהריץ חיפושים במנועים או בפורום. אם אתה מכור לאינטרנט, תעשה מאמץ קטן, תקרא את הקישורים (אילה שעובדים) ואת המאמרים בפורום, ותגלה שכל העבודה שלך כתובה ורק צריך לסדר אותה. בהצלחה

השפעת הרשת על החברה בישראל

קיים דו"ח של ועדת הכלכלה של כנסת ישראל (ועדת משנה לתיקשוב ומידע). שם של הדוח: הערכות מדינת ישראל לקראת עידן המידע. הדו"ח מורכב בעצם מדוחות הבאים: דו"ח בנושא ממשל זמין דו"ח בנושא חוק ומשפט דו"ח בנושא תשתיות מידע ורגולציה דו"ח בנושא חינוך דו"ח בנושא מסחר אלקטרוני דו"ח בנושא מאגרי מידע דו"ח בנושא אבטחת מידע דו"ח בנושא עברית ותקינה דו"ח בנושא מיצוב ישראל וכלכלתה בעידן המידע. דו"ח בנושא העם בתפוצות. יש כאן יותר מ- 10 דפים. אתה יכול לבחור מכאן הרבה חומר, רק אל תשכח לציין זאת בעבודתך בביבליוגרפיה. אם אתה באמת מכור לאינטרנט - יש לך בודאי הרבה ידע אישי, תשתמש בו בעבודתך. בברכה, אריה מלך החיות,

למעלה