שלום?

Alleycat1

New member
שלום?

אוקי. אני ממש ממש ממש מצטער מראש שאני שם הודעת "שךום אני חדש בפורום" שכזאת. מניסיון שלי בתור מנהל פורום באיזה פורום מאוד ראשי אחר, אני יודע כמה זה מעצבן וכמה זה נחשב ספאמרי. אלוהים, אני לא רוצה שתחשבו שאני ספאמר. אבל... אבל... אבל יש פורום לקורז! ללהקה האהובה עלי בכל העולם! אין לכם מושג כמה זמן חיפשתי להקה שאני אוכל להתאהב בה ואוהב את כל השירים שלה בתור זה שהיא הלהקה. תמיד היה לי מן אוסף של מיליוני שירים על המחשב ממיליון להקות/זמרים שונים. רציתי להתאהב באיזו להקה. וזה כל כך הקורז. אני לא חושב שיש ממש שיר שלהם שלא אהבתי בצורה כזו אחרת. אני אוהב את המוסיקה האינסטרומנטלית שלהם. את המוסיקה הרגילה, את ההרמוניות והמלודיות, את שילוב כל הכלים השונים, את התזמורת (אני באופן כנה חושב שהאלבום MTV Unplugged הוא אולי אחד האלבומים הכי טובים שיש בעולם), אני אוהב את הכישרון המדהים של כל אחד מבני המשפחה, אני אוהב את זה שהם כותבים את השירים, ואני חושב שאלה ארבעה בני משפחה יפים בצורה מדהימה. היו, ועדיין יש שירים של הקורז שגורמים לי לבכות, כל אחד לפי הסגנון שלו. זו... פשוט להקה מדהימה. אני לא חושב שיש לי את המילים להביע כמה הם נגעו בי והשפיעו עלי... כפי שאתם רואים, זה משהו שכבר המון זמן רציתי לומר ולא מצאתי את הקהל המתאים בשביל זה. לכן כתבתי את ההודעה הארוכה הזאת... ו... שלום? :)

LorDofTheCoRRs

New member
שלום!

ברוך הבא!!!!!!!!! אני תמיד שמחה שיש עוד מעריץ של
(ד"א-
= הקורס) אתה מוזמנן לדרג את השירים במצעד שלנו בהודעה שכתוב עליה TOC החוליה החלשהאו משהו שכזה

ברוך הבא../images/Emo24.gif

אני זה ששלחתי לך את האימייל, ראיתי את התגובה שלך בוואלה... והחלטתי לשלוח לך הזמנה. ד"א קוראים לי צחי, ותכתוב כאן הרבה יש פה אנשים נהדרים.

Shuki Porat

New member
היי

ברוך הבא !! שמחים לקבל אותך בבקשה תצביע גם כן כן!!!! תקרא בהודעות אחרי זאת ושוב ברוך הבא

היי יוני (אפשר לקרוא לך ככה)

אתה לא יודע כמה אני מסכים איתך ומזדהה איתך! אני יכול, נכון לעכשיו, רק לומר לך ברוך הבא לפורום ולאחל לך שתהינה פה... האנשים פה הם נהדרים בצורה מדהימה, ואני מבטיח לך שתיהנה פה מאוד אם רק לא "תגיד שלום וביי". ככל שתהיה פה יותר, ככה תיהנה יותר - מניסיון אישי, כל דקה שאני פה היא עוד הנאה. ומאותו ניסיון אישי אני רק יכול לספר לך על ההיתרגשות בכל פעם שמעריץ חדש מגלה אותנו ומצטרף אלינו לחגיגה. אז ברוך הבא גבר!!!!!!!!!
ד"א, כנס גם לאתרים המדהימים של הקורס ששרון וצחי, שניים מהחבר'ה המדהימים פה בנו: www.thecorrs1.up.co.il www.corrsland.up.co.il

Shuki Porat

New member
ניר

כנס גם אתה ללינק שראשמתי בבקשה זה חשוב תכתבו שם בבקשה

Shuki Porat

New member
ההודעות

לא ישלחו לפי מה שהבנתי ג'ים קורא בפורום הזה אבל לך להצביע לא תאמינו אבל דווקא אחת מישראל רשמה לא עם חתיכת מגילה אז קדימה צריך לרשום כן כולם בבקשה אני צריך להיתחנן ? אני מתחנן בבקשה

בנאדם

אני מכיר אותה... אתה זוכר שסיפרתי במפגש על דניאלה, זאת שסיפרה לי על אתרי המעריצים הישראליים ש הקרוס? זאת היא...

AndreaCorr ©

New member
ברוך הבא לך ../images/Emo9.gif

ברוך הבא למשפחה הענקייייית שלנו.... אני שרון ואני מקווה שתהנה כאן...

Oz the Voodoo

New member
What's Up My Nigger?

ברוך הבא לפלוגה כולם פה אנשים טובים, סמוך עליי...(אפילו פגשתי אותם)

p i n g o

New member
שלום גם לך! ../images/Emo9.gif

אני מאוד מקווה שתכתוב פה הרבה הרבה הרבה! כמה שיותר! וההנאה מובטחת!
ד"א, לי קוראים דניאל, ולך?

למעלה