שלום........

• פותח הנושא tofy
  • פורסם בתאריך

tofy

New member
שלום........

אני רותם מחולון בת 16 מאוד אובססיבית בקטע של אסטתיקה (מאוד) העור שלי דיי שומני (מידיי פעם יש לי חצ'קונים גועל נפש) ואני מסתירה אותם עם מייקאפ מוצק של גיורא שביט (אחותי למדה אצלו ואני משתמשת בציוד שלה בסתר) זה לא ממש עוזר...אני בהירה כך שהכל בולט עלי... יש לכן עצות? (מס' גוון של העור שלי זה בערך 2 לפי הטבלה של גיורא שביט)

קודם כל ברוכה הבאה.

דבר שני, את שמה את המייק אפ בצורה אחידה או רק על הפצעונים שמפריעים לך? את משתמשת בגוון של העור שלך? אולי כדאי שתבקשי מאחותך שתתאים לך את המייק אפ שלו לעור הפנים שלך. היא הרי מקצועית ועובדת עם האיפור שלו. אני לא יודעת בדיוק מהו גוון העור שלך ואני לא יודעת בדיוק מה יש לאחותך כך שקשה לי לענות לך על זה. יכול להיות שזה יותר מידיי בולט בשתי סיבות, או שאת שמה את המייק בחלקים רק על הפצעונים או שאת שמה גוון של מייק אפ שלא מתאים לגוון העור שלך.

tofy

New member
אז ככה

קודם כל תודה על התשובה... אני שמה על כל הפנים בצורה אחידה ואת הגוון שהיא אמרה שיתאים לי הבעיה שהיא כועסת עלי כשאני נוגעת באיפור שלה יש לך אולי המלצה למייקאפ טוב וזול יחסית? אני משתדלת כמה שפחות ללכת עם מייקאפ כי זה מבגר ורואים שזה לא העור שלי אבל אני גם רוצה שיהיה לי גוון אחיד

המייק אפ הנוזלי של נמבר 7 מעולה.

לכי עם אחותך שתתאים לך אותו לפנים ותני לה לשים לך. ככה שזה לא יראה יותר מידיי מבגר. לידיעתך מאפרים ילדים בסרטים וסדרות וזה נראה הכי טבעי שבעולם.

tofy

New member
תודה!../images/Emo24.gif

אני אסחוב אותה לסופר פארם עוד השבוע!

tofy

New member
רעות! שאלה ../images/Emo35.gif

אוקיי...בגלל שאני חדשה בפורום ערכתי סיור היסטורי קצת ומצאתי תמונה שלך עם האיפור לדראג לפני ואחרי וככה אני חושבת שתוכלי להסביר לי יותר טוב בתמונה אחרי העור שלך חלק ויפה בדיוק כמו התוצאה שאני רוצה שתצא לי לא נראה לי שזה מהתאורה שהייתה בחדר.... איך עשית את זה? (זה בדיוק מה שרציתי שיצא לי)

מרחתי את המייק אפ כמו שצריך..

באחידות מוחלטת על כל הפנים ושמתי פודרה בהירה דחוסה, לא זוכרת של איזה חברה (יש לי כמה) וצללית בהירה על עצמות הלחיים ואחר כך הסומק.

למעלה