שלום!!
היייייייי סיוןןןןןןן והייייי חבר'ה. זוכרים אותי ? (כנראה שלא..) לא הייתי פה ...שנים!!!! אל תשאלו למה!! אבל עכשיו אני יכנס מדי פעם..לכל החדשים,ולמי שלא זוכר אותי..אני מורן בת 14 (עוד חודשיים בת 15) מישראל,ראש העין..!!! הייתי פה פעם,מאז שהנט' עשה בעיות...לא ניכנסתי. אבל אני משתדלת...ואני זוכרת אותכם!! חח..אני זוכרת שליידי הייתה תמונת החודש או משהו כזה..ובכן היא נעלמה לפני שבוע וחצי.....הכלבה הזאתי כל היום בורחת. חחחחחחח
אנשים! כרגע בארץ,כולנו מתרגשים ...המורדים (סדרה ארגנטינאית,על ילדים בני 15...כנסו לפורום המורדים וזהו) בארץ,ואני..כן אני..הולכת לפגוש אותם!! והוללכככככככת להופעה שלהם יום שישי,איזה כייף לי
כולי מתרגשת..ו............מה עוד חדש..אני עושה נזם,ועגיל בפופיק(סוף סוף אמא מסכימה!!!!) רציתי בסנטר,אבל אמרו זה כואב....
מחר ליל סדר,איזה באסה.......אתם עושים ליל סדר???????. אם כן איפה?????.. וכו וכו!!!!!!!! לאב יו אול!!!!!!! מורן
היייייייי סיוןןןןןןן והייייי חבר'ה. זוכרים אותי ? (כנראה שלא..) לא הייתי פה ...שנים!!!! אל תשאלו למה!! אבל עכשיו אני יכנס מדי פעם..לכל החדשים,ולמי שלא זוכר אותי..אני מורן בת 14 (עוד חודשיים בת 15) מישראל,ראש העין..!!! הייתי פה פעם,מאז שהנט' עשה בעיות...לא ניכנסתי. אבל אני משתדלת...ואני זוכרת אותכם!! חח..אני זוכרת שליידי הייתה תמונת החודש או משהו כזה..ובכן היא נעלמה לפני שבוע וחצי.....הכלבה הזאתי כל היום בורחת. חחחחחחח