שלום!!

שלום!!

היייייייי סיוןןןןןןן והייייי חבר'ה. זוכרים אותי ? (כנראה שלא..) לא הייתי פה ...שנים!!!! אל תשאלו למה!! אבל עכשיו אני יכנס מדי פעם..לכל החדשים,ולמי שלא זוכר אותי..אני מורן בת 14 (עוד חודשיים בת 15) מישראל,ראש העין..!!! הייתי פה פעם,מאז שהנט' עשה בעיות...לא ניכנסתי. אבל אני משתדלת...ואני זוכרת אותכם!! חח..אני זוכרת שליידי הייתה תמונת החודש או משהו כזה..ובכן היא נעלמה לפני שבוע וחצי.....הכלבה הזאתי כל היום בורחת. חחחחחחח :) אנשים! כרגע בארץ,כולנו מתרגשים ...המורדים (סדרה ארגנטינאית,על ילדים בני 15...כנסו לפורום המורדים וזהו) בארץ,ואני..כן אני..הולכת לפגוש אותם!! והוללכככככככת להופעה שלהם יום שישי,איזה כייף לי :) כולי מתרגשת..ו............מה עוד חדש..אני עושה נזם,ועגיל בפופיק(סוף סוף אמא מסכימה!!!!) רציתי בסנטר,אבל אמרו זה כואב....:( מחר ליל סדר,איזה באסה.......אתם עושים ליל סדר???????. אם כן איפה?????.. וכו וכו!!!!!!!! לאב יו אול!!!!!!! מורן

מורנה בטח שזוכרים מאמי!

שנים שלא דיברנו... ובכן יש כמה חדשים... אני הייתי חסומה לכמה זמן... חזרתי ובגדול... יש שירשור על פסח למטה לא? בכולופן... אנחנו עושים בבית... עם אחות של אבא שלי וילדיה הגדולים... (בעעע... אני מחכה לקניידעלך בקוצר רוח...) המורדים.. כע מה נסגר איתם? סדרת סקס או וואטאבר... כולם בהיפנוזה... ואני יודעת כי בני דודים שלי... אההמ... איך נאמר.. אההמ... משוגעים, מטורפים, אחוזי דיבוק לסדרה הזו...
עם נזם היתה לי היסטוריה לא נעימה... עגיל בפופיק גמני רוצה... אני במסע שיכנועים או בלשון או בפופיק! זהו מאמי... לילה טוב...

שירנוששששששקההההההההההה

את נידמה לי כל שני חמישי נחסמתתתת...אשכרה! לא ראיתי שרשור על פסח,אבל גם אם יש..לא נורא אם יענו לי פה!! אף פעםםםםםםםםםם לא טעמתי קניידעלך..או מה שזה לא יהיה..זה טעימי??????????????????????????????????????????????? המורדים,סקס,סמים,אלכוהול..מה שאת לא רוצה,קיימים בסדרה..אבל מה אכפת לי,מספיק לראות את פליפה ההורס. אל תעשי בלשון,לפי דעתי זה איכס אחד גדול!!..בלשון,זה דבר שלמען שם את אוכלת בו!!!!!!!!!! לא הייתי מעזה,כמה שאני מטורללת,לא הייתי מעזה...איכס!!!!!!!!! נזם,אפילו זה בקושי ההורים הסכימו,הם שמרניים יותר מיידיייייייייייייי.אבל עד שאח שלי לקח יוזמה לקח כסף נסע לכפר סבא,עשה עגיל בגבה..וזייהו!! עכשיו אין להם ברירה אלא להסכים לי.......... כרגע,אני מתה על אח שלי..בזכותו אני עושה פירסינג!!! זהו מאמי...לילה טוב...:)

חחחחחחח....

איזה כל שני וחמישי...? היום יום שלישי... חחח... (מקווה שאני לא איחסם היום... נראה לי יותר מידי הודעות לא קשורות יש לי פה...) בכל מקרה... בלשון זה מהמם אחותי! נזם היה לי ועשיתי בלי רשות כשההורים שלי היו בחו"ל וזה היה יומיים לפני שהם חזרו... ובדיוק אחותי חזרה מוקדם מהצבא ואני עשיתי אחרי ביצפר אז הוצאתי אותו שעה אחרי שעשו לי וזה עשה לי אינפקציות ובלאגנים... התנפח לי האף חבל לך על הזמן... אז החלטתי לוותר עליו... מקנאה באח שלך! בגבה זה מהמם! אבל אני מפחדת להרוס את הגבה... כי אומרים שזה נתלש אחרי כמה חודשים ומשאיר צלקת... בלעכס לא רוצה... בטוח יענו לך פה כולם חמודים!! המורדים... *מקנאה* גם אני רוצה לדעת על מה מדברים... בעעע... אחותי הייתי חסומה רק פה ובפורום בריטני... אבל בבריטני זה היה טעות של המנהלת... (היא מזה מאמי ד"א *פרסומת סמויה לפורום בריטני* חחח...) יאללה ביי מאמי לילה טוב...

הנה סיונה..

באה לעשות סדר לפסח, למחוק לי כמה הודעות... חיחיחי... מתה עליה...

סיווווווווונוש!!!!!!!

מה המצבבבבבבבבבבבבבבב בובה????????? התגעגעתיייייי לכולםםםםםםםםםםםםםםםם

Odish16

New member
פרה פרה..../images/Emo8.gif

מהההה קורה?:) ברוכה השבה בובע!!!

למעלה