אני חדש כאן... זה נראה פורום נחמד מאוד אז הצטרפתי (מקווה שלא איכפת לכם
) בלי קשר שמתי לב שאלם להוטים כאן עלd&d טוב אז גם אני אבל הקטע שאני לא ממש יודע תחוקים או משהו לפרטים אז רציתי לשאול אם אתם מכירים אתר (עדיף עברית) שיכול ללמד אותי?
ביום שישי יהיה פיקניק ביער בן שמן, שבו יהיה בערך חצי פורום ואחיותיו. אנחנו נהיה יותר ממוכנים להסביר הכל, ואפילו לעשות שמח. רק, על מנת לאשר השתתפות, -חובה- לשלוח הודעה לביצת דרקון קטנה.
לא כולנו אוהבים d&d אני לא. ממש ממש לא. אבל אני אוהבת משחקי תפקידים כמו מרוצללים, וומפיירס דה מסקרייד, ויותר מהכל פרי פורם (צורה חופשית) בעולמות שונים, ובעיקר משונים.
הרי המטרה האמיתית של בואו של הבחור החדש לפיקניק היא הצגה בפניו של כל האלטרנטיבות (ושתילת מסרים תת-הכרתיים באמצעות אותות עשן מהמנגל, שיהפכו אותו לעבד נרצה בצבא חיילי המהפכה)
חבר שלי משחק בad&d והוא ניסה להסביר לי ולא ממש הלך לו לא לפני שהתמכרתי לbg2 וגמרתי את המשחק פעמיים והצלחתי ללמוד משהו חבר שלי סיפר לי איזה כיף זה להפגש ולשחק ומיד נדלקתי! הרעיון הזה דגר לי במוח כמה שנים טובות והתחלתי לשחק בכל משחק rpg שאינ מכיר כדי לנסות להבין את החוקים לא ממש הצלחתי אבל פתאום גיליתי את הפורום הזה וחשבתי שאולי תצליחו להחדיר לי איזה מושג או שתיים
יש אנשים ששוקדים על הוצאת תרגום לספר שאמור לעשות זאת (וזה לוקח 200 עמוד בערך). על כל מקרה תנדוד אחורה יצא לי לנסות להסביר את הרעיונות הבסיסים של השיטה.