שלום...

i love phoebe

New member
שלום...

יש לי כמה שאלות לחברות הפורום: 1. מישהי יודעת במקרה, מהו שמה של הדוגמנית המדהימה של "מתאים לי"? 2. אני בן 18 ולאמא שלי יש יום הולדת בקרוב. תכננתי לקנות לה בגד יפה באחת מהחנויות שהיא מאוד אוהבת (קרייזי ליין, עונות, מתאים לי), אבל אני לא מוצא שום דבר שהיא תאהב (ותאמינו לי שחיפשתי...). רציתי לשאול אם יש לכן המלצה למשהו שראיתן וממש אהבתם? (פרטים על אמא שלי: בת 40, מידה 44-46, מידה בחולצה: L-XL, בשום אופן לא לובשת צבעים בהירים...). אני מאוד מודה לכל מי שתנסה לעזור...

DREAM111

New member
אז קודם כל ../images/Emo49.gif

כל הכבוד לך על הרעיון למתנה. אני ראיתי בקטלוג החדש של עונות כמה דברים יפיפיים כמו הגינס וחולצת השיפון שיש אותן בטוח במידות 44-46. אז שיהיה במזל טוב ותמשיך לפנק את אמא שלך כך.

i love phoebe

New member
תודה רבה... ../images/Emo13.gif

ורק עוד משהו קטן... במקרה יצא לי לקרוא חלק מההודעות בדף הראשי, ורציתי רק לומר לכולכן שאתן צודקות ב- 100% לגבי מדיניות של חברות בגדים כלפיי נשים מלאות... זה פשוט פשע וחוסר התחשבות כלפיי נשים מלאות, שצריכות לקנות פריטים במאות שקלים בחנויות מיוחדות - ועוד לראות דוגמנית שדופה שמדגמנת את הבגדים של החנויות למידות גדולות... בכל מקרה, אני מתכנן ללמוד עיצוב אופנה בשנקר (להיות מעצב אופנה זה חלום שלי) - ולמרות שיש לי עוד זמן, אני יכול להבטיח לכן שאם אני אהיה מעצב של חברת בגדים- אני אהיה הרבה יותר מציאותי לגבי קהל הקונים הישראלי. שום דוגמנית שדופה ואנרוקסית לא תדגמן בגדים שלי - אני בהחלט אקח את הנושא הזה לידיים, ואדאג גם לבגדים עבור נשים מלאות ואמיתיות... כי הנושא הזה בהחלט מקומם אותי ואני חושב שיש לטפל בו ומהר... אז.... זהו....

אבישג25

New member
חייבת לציין שאתה מקסים../images/Emo24.gif

אני בטוחה ששוק האופנה והלקוחות ירוויחו כשתהיה מעצב אופנה... בהצלחה!!! לגבי הדוגמנית של מתאים לי אני לא זוכרת את שמה אבל צירפתי תמונה.

למעלה