שלום...

שלום...

אני דיי חדשה פה אבל אני לא יהיה פה הרבה זמן. אני מעונינת לדעת אם למישהו יש או מכיר סייח פוני או פונית למכירה... מקווה שתעזרו לי... ועל תזכירו את האתר soos כי לא מצאתי בו דברים

דווקא יש

באתר סוס למכירה פונית וולש וסייח תחפשי טוב נראה לי זה טוב לא!?!? לאיזה מטרות את צריכה אותו את רוצה לרכב או מה?! חוץ מזה אנשים! פירזלו היום את כל הסוסים (רן משו...פינדל או משו לא זוכרת!) ואז הגיע הציוד והוצאנו תסוסים למרעה וצילמנו ועשינו להם לונג' והיה כיף!!!!!! וזיהו

לגזר ממין נקבה../images/Emo185.gif

שלום, באתר soos יש פונית אחד אם שייח אבל התקשרתי והיא כבר נמכרה.... וזה ממש מבאס אותי אני מחפשת סייח פונית או פוני כדי לטפל ולאלף ואולי בעתיד לרכב....

עיזרו לי../images/Emo70.gif

בבקשה אם מישהו מכיר פוני או פוני שייחים שיכתוב לי וייתן לי את הכתובת או אפילו תמונה בבקשה עיזרו לי...

לא...

לא נראה לי , אני בטוחה שיש הרבה חוות עם פונים אולי יום אחד מישהו יגיד לי ואז אני בשמחה יקנה בכל מחיר...

../images/Emo142.gif

אוקי תודה... אולי את מכירה ילדים בפורום אז תשאלי אותם אולי למישהו בחווה יש פונית או פוני ואני ישמח לקבל

../images/Emo183.gifבבקשה

בבקשה תגידו לי בהקדם האפשרי עם אתם מכירים או אולי בחווה שלכם יש פונית או פוני שייח למכירה .................................... אין לי בעיה עם כל סכום... אבל אני יהיה פה רק עד יום ראשון בפורום ואז רק בחודש מאי.... אז בבקשה תעזרו לי אפילו תתנו לי אתרים שאני יחפש אבל את אתר soos כבר סרקטי ואין שם משהו שמתאים....(הכוונה שאין שמה פונים חוץ מאחת שנמכרה!) אז בבקשה כולם תעזרו לי ....

../images/Emo103.gifטוב טוב בלי לחץ

טוב טוב בלי לחץ(זה מה שאומרים לי תמיד... חחחחחחח) תקשיבי עם אני אמצא משהו אני יודיע לך סבבה???

נכון למה פוני???

אצלינו יש פונית בשם ג'סיקה והיא של בית ספר... היא ס22ה של סוסה והיא לבנה ובערך 110 הגבהה שלה היא יכולה לקפוצ מטר לדעתי בלי בעיה ואולי יותר רק שבבית ספר קופצים איתה 80.... ויש לה מרץ וקפיצה אדירה... אין לי מושג אם היא למכירה.........

../images/Emo98.gifתשובה

אני אוהבת פונים הם ממש חמודים..... ואני רוצה קודם לקנות פונית או פוני שרק נולדו...

dearanita

New member
לא ... אני פשוט מכיר מישהי שגם

מחפשת פוני והיא תסע לראות שם

למעלה