לא.... אירית השכל-שחם
N Nirvana Forever New member 21/3/03 #7 לחשוב על מה??? *גיחוך שטני* יייייייילללללללדדדדדדדתתתתתתת שששששששוווווווואאאאאאאאהההההההההה!!!!!
N Nirvana Forever New member 21/3/03 #8 לחשוב על מה??? *גיחוך שטני* יייייייילללללללדדדדדדדתתתתתתת שששששששוווווווואאאאאאאאהההההההההה!!!!!
ג גליייייייייייייייייי New member 20/3/03 #1 שלום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וואי ממש מזמן לא כתבתי פה...או שלא הזדמן לי (מורתי להבעה) או שסתם היה משעמם.. ווול איימ בק! ויש לי משהו לספר לכם...אבל אני מחכה שנועם המעצבנת תתחבר כבר, כי אני צריכה לספר לה קודם! (עמכם הסליחה..) אז מה ניש????!
שלום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וואי ממש מזמן לא כתבתי פה...או שלא הזדמן לי (מורתי להבעה) או שסתם היה משעמם.. ווול איימ בק! ויש לי משהו לספר לכם...אבל אני מחכה שנועם המעצבנת תתחבר כבר, כי אני צריכה לספר לה קודם! (עמכם הסליחה..) אז מה ניש????!
S Shira lightyears New member 20/3/03 #2 גליייי... שלום! ../images/Emo24.gif טוב ממש כמה ימים אחרי שהצטרפתי לפורום נעלמת ובקושי דיבנרו אבל שיזקף לזכותי שאני שאלתי עלייך לא מזמן! תבדקי בדף הקודם!
גליייי... שלום! ../images/Emo24.gif טוב ממש כמה ימים אחרי שהצטרפתי לפורום נעלמת ובקושי דיבנרו אבל שיזקף לזכותי שאני שאלתי עלייך לא מזמן! תבדקי בדף הקודם!
ג גליייייייייייייייייי New member 20/3/03 #3 הי! ייפי ייה איזה כבוד! אני שמייייחה! טוב אז שלום לך אני גלי ממצדה...הכי טובה בהנהגה וו בה בהנהגה וו בה בהנהגה! מאיפה את?
הי! ייפי ייה איזה כבוד! אני שמייייחה! טוב אז שלום לך אני גלי ממצדה...הכי טובה בהנהגה וו בה בהנהגה וו בה בהנהגה! מאיפה את?