שלום מה קורה איתכם?.. אז..מה יש פה בפורום?משהו מעניין?על מה אתם אוהבים לדבר?
P PuNk FoR LiFe New member 18/3/03 #1 שלום מה קורה איתכם?.. אז..מה יש פה בפורום?משהו מעניין?על מה אתם אוהבים לדבר?
S Sister G New member 18/3/03 #2 על נסיעות ברחבי העולם... מזתומרת על מה אנחנו אוהבים לדבר? זה לא ברור? בכל מקרה, מה קורה? ו..כן, הפורום סבבה, לא מזמן התחלתי לכתוב פה את/ה מוזמן/ת
על נסיעות ברחבי העולם... מזתומרת על מה אנחנו אוהבים לדבר? זה לא ברור? בכל מקרה, מה קורה? ו..כן, הפורום סבבה, לא מזמן התחלתי לכתוב פה את/ה מוזמן/ת
P Psycho BuZZ New member 18/3/03 #3 על סטייקים ומזיקים בבית בעיקר... ברוכים הבאים לפורום... פאנקיסט אחד...
P PuNk FoR LiFe New member 18/3/03 #4 טוב אז ככה.......... לשניכם..אני בת ו..תודה רבה על האירוח..מקווה שהכל סבבה פה איזה להקות\זמרים אתם שומעים?[לא איזה סגנון..את זה כבר הבנתי משום מה]
טוב אז ככה.......... לשניכם..אני בת ו..תודה רבה על האירוח..מקווה שהכל סבבה פה איזה להקות\זמרים אתם שומעים?[לא איזה סגנון..את זה כבר הבנתי משום מה]
P Psycho BuZZ New member 18/3/03 #5 אני... אמינם, די 12, אובי טרייס, 50 סנט, אוניקס, דר' דרה, ג'יי-זי, טופאק, אקזיביט, נייט דוג, אייס קיוב, סנופ דוג, רויס דה פייב ניין, דה נוטוריוס ב.י.ג ועוד הרבה הרבה... (גם הדג נחש)
אני... אמינם, די 12, אובי טרייס, 50 סנט, אוניקס, דר' דרה, ג'יי-זי, טופאק, אקזיביט, נייט דוג, אייס קיוב, סנופ דוג, רויס דה פייב ניין, דה נוטוריוס ב.י.ג ועוד הרבה הרבה... (גם הדג נחש)