שלום!

Mr Darkness

New member
שלום!

אני מעוניין שתמליצו לי על שירי ג'אז ובלוז שקטים כאלו (שמלווים בעיקר בסקסופון) שקטים, רגועים, נעימים, רומנטיים תודה רבה מראש!

FABER

New member
טוב תוציא דף ועט ותעשה לעצמך רשימה

כי כל ההמלצות שלי ילוו ברבות אחרות של שאר חברי הפורום.. gene ammons-my romance sonny criss-when sunny gets blue חפש את כל הדיסק הוא נקרא this is criss chat baker-born to be blue,tenderly,the touch of your lips,one with one , john coltrane-lush life ,afro blue ,naima עם רד גארלנד הפסנתרן, חפש גם את דיסק הבלדות של הסקסופוניסק האדיר הזה (יש לו עוד המון שירים שקטים ונעימים) cannonball adderly-wintone,lisa nat adderly-mean to me, my heart stood still quincy jones-i never has seen snow colman hawkins-the world is waiting for sunrise benny carter-pick yourself up bill evens-דיסק שנקרא conversations with myself פסנתרן מדהים בדיסק מלנכולי, דיסק שכולו פסנתר ובו ביל מלווה את עצמו (הוא הקליט את עצמו 3 פעמים) לא כל השירים הנ"ל הם עם סקסופון אבל שווים שמיעה, הם גם אינם מכילים טקסט (יענו אינסטרומנטלים) אם אתה מחפש אוסף ג'אז קלאסיומוכר אז לך על unforgetable 1 ו-2 הוא מלא בקטעים ווקאלים של מייטב סולניות הג'אז כמו nuna smone ששרה שם את love me or leave me שיר של gus kahn dinah washington ששרה את mad about the boy sarah vaughn,billlie holiday,shirley horn ella fitzgerald & louis armstrong etta james-stormy weather billie holiday- i only have eyes for you שהוא ביצוע מצויין לשיר בעל רבבות הגירסאות dee dee bridgewater שכחתי מישהי??.... בטוח טוב, די מספיק להיום ששאר חברי הפורום יוסיפו משלהם לילה טוב והאזנה נעימה faber

ely1

New member
שקט ורומנטי

אי אפשר לדבר על נגינת סקסופון שקטה ורומנטית מבלי להזכיר את לסטר יאנג וכמובן דקסטר גורדון. אגב FABER ,לאיזה פורום היית מעלה/משייך להקה בשם 'קרידנס קליר ווטר'?

FABER

New member
רוק& רול, שנות ה70-60 ,פסיכדלי

מצטער על התגובה המאוחרת פשוט ביומיים האחרונים צפתי במקום הנמוך בעולם ולא רציתי שום קשר לעולם (אתה יכול להבין) אגב, מה קורה עם המועדון? פורים שמח

zambush

New member
לא יודע לגבי בלוז ../images/Emo73.gif

סקסופון הוא כלי שמשתמשים בו הרבה יותר בג'אז מאשר בבלוז. בכל אופן יש את Take 5 של Big Dave Brubeck, קטע חובה.

BoogieDTN

New member
המלצות DEX

אם אתה מחפש בלדות ג'אזיות לך על הבלדות של DEXTER GORDON. מומלצות: Don't Explain Until The Real Thing Comes Along Soul Sister - יותר בלוז מג'אז Ernie's Tune Youv'e Changed The Rainbow People Willow Weep For Me - יותר בלוז מג'אז DArn That Dream I'm A Fool To Want You Guess I'll HAng My Tears Out To Dry Body And Soul

SmellyOne

New member
../images/Emo91.gif!

השיר הראשון שעלה לי בראש, מומלץ בחום ואהבה: לשיר קוראים: But Beautiful ומבצעים אותו: Stan Gets,Bill Evans Trio

FABER

New member
איזה שיר! את לא יודעת עד כמה השיר

הזה גדול. מלבד stan getz , bill evens ישנם עוד בערך 400 ביצועים שונים, ואני לא מגזים. מבין המבצעים נמנים גם : jimmy cobb nat king cole chick corea bing crosby billie holiday lee konitz peggy lee joe pass art pepper frank sintra ואלו המוכרים שביניהם. בהחלט יופי של המלצה. וברשותך אמליץ על שיר של זמרת נפלאה בשם stacey kent בשיר שנקרא dream dancing לאוהבי הג'אז הווקאלי מבינינו.

למעלה