שלום

חולה

New member
שלום

אספר מה אני מרגישה... העיניים נעצמות. הרעד משתלט. הנשימה נהיית קשה יותר ויותר. המוח עוד מתפקד ואני מרגישה איך לאט כל דבר בגופי קורס. הראש נשמט, לא מרגישה את הידיים.. ואז הבטן מתהפכת .. ואז הרגליים קורסות. ואני על הרצפה. חושך לא רואה כלום. ושתיקה. מתה? לא. 10 דקות ארוכות ואני קמה. לא לבד.. ועם זאת כן לבד. מהשתיקה המבורכת שלי אני פתאום שומעת צעקות. רעש. אמבולנסים. אנשים. המון המון אנשים. מביטה סביב לא רואה כלום. העניים עוד עצומות. הנשימה עוד כבדה. הרעד לא מראה שום סימני נסיגה. זוהי חרדה. ואני חולה. 10 דקות לאחר מכן - כאילו כלום לא היה. מדברת, הולכת, נושמת, צוחקת. אבל בלב.. נושאת תפילה.. פעם הבאה.. לא רוצה לקום. בבקשה. לא רוצה לקום. ויום אחד זה ייקרה. דום לב.

tairon

New member
חרדה זו לא מחלה!!!!!!!!

ואת לא חולה חרדה זה משהו שמי שלא חווה אותו לא יודע כמה מפחידה התחושה הזו ויש לזה טיפול ואפשר לצאת מזה זה נגרם מכל מיני סיבות וזו לא מחלה!!!!! השם הזה לא הולם אותך את לא חולה וכן אחרי שזה קורה לך בפעם הראשונה אתה מפחד וחושש מהפעם שאחרי

tairon

New member
אני לא יתווכח איתך

על הגדרות ... אבל אם אתה מעדיפה להגדיר את זה כך אז גם ממחלות נרפאים הולכים לאן שצריך מקבלים את הטיפול ההולם וזה חולף וזו לא בושה וזה לא יפחית מערכך או יעשה אותך לשונה כולנו ללא יוצא מין הכלל נעזרים ברפואה בכל מיני דרכים אני מאחל לך שלא תסבלי יותר ומחזיק לך אצבעות

חולתי...

כל עוד את יכולה לתאר תיאורים כל כך חודרים - משמע את קיימת...תמשיכי לשתף אותנו, גם אם את מרגישה טוב

לך- לא אקרא לך חולה ברשותך..

גשי למאמר שצירפתי לך פה בלינק למטה מקווה שאחרי שתקראי יהיה לך יותר ידע ויש כלים להרגיע וללמוד לחיות עם זה ולהרגיש פחות רע בהצלחה לך

למעלה