שלום..

שלום..

אני די חדש פה בתקווה שאני אשאר פה ליותר זמן ממה שחשבתי.. יש לי כמה שאלות קטנות.. א'. מה מצב? ב'. אם יש אפשרות לקבל קישור למחירונים של אופנועים (רצוי ל-GS 500)? ג'. מה מצב חברות הביטוח היום עם אופנועים? המסך עדיין על הפרצוף או שזה התחיל להתגמש מעט? תודה.. -דודו-

M.Z

New member
ברוך הבא, פה תקבל את המידע הדרוש

א' - יש לנו ממשלה חדשה, בולשיט דוט קום החליף את שמו ל"פול-גז", סידרתי את הוינקר השבור שלי סוף סוף, עוד אופנוען החליק באיזשהו מקום בעולם, מלחמה עומדת בפתח אבל בטח לא תקרה, מצב הכנרת מסתמן כחיובי לפי השבועיים הקרובים אבל עדיין חסרים לנו מעל 2.5 מטר לקו האדום, גשם אמור להיות מחר, להמשיך? או שהתכוונת למצב אחר?
ב' - מחירון תוכל לבדוק באתר WWW.MOTOBIKE.CO.IL תחת הלינק "מחירון". ג' - חברות הביטוח התגמשו קצת יותר בזמן האחרון בעקבות מלחמת ההתשה שמנהל מועדון האופנועים וכיום ניתן לבטח "חובה" בסכום הנמוך ב- 2.5 שקל מהשנה שעברה.

לפי מה שאתה אומר..

יש לי הרבה ממה לדאוג הא.. הורדת לי את כל הופטימיות שהייתה לי בשבועיים האחרונים מאז יצאתי לחפש"ש.. כנרת, ממשלה, הולשיט, מלחמה.. נשמע דווקא מעניין.. בקשר למחירון תודה רבה.. ובקרשל לחברות ביטוח זה ממש מנחם שהם הורידו את המחיר ב-2.5 שקל כמובן אם חושבים לטווח הרחוק, זה יוצא משהו כמו קופסאת נובלס ל-5 שנים.. מצויין.. עכשיו בטוח אני הולך לקנות אופנוע..
סתם.. באמת תודה על ההתיחסות!

למעלה