שלום

שלום

שמי נרקיס וזהו שמי האמיתי,אני לא יודעת למה בכלל נכנסתי לכאן אבל זהו אני מיואשת רע ומר לי בנשמה. כולם נגדי כולם חושבים שאני חייבת משהו לכל העולם למה בכלל נולדתי הרי שבכל חיי סבלתי, מהוריי,מאחיי,ממוריי אפילו מדודי סבלתי, כ"כ גרוע היום כשאני מסתכלת על כאלו נערות אני מרגישה כאב עז שחותך כמו סכין. תגידו לי אתם אנשים היש לתקן את הסבל הזה? האם אוכל לחיות מחדש? ואיך אביא את ילדי לעולם? בבקשה צריכה עזרה

בוקר טוב נרקיס

אני מבינה שיש פה כאב אבל אני לא מצליחה להבין על איזה סבל מדובר בת כמה את? נשמח לשמוע את כל מה שיש לך להגיד ומבטיחה לך שתצאי מפה מעודדת ברוכה הבאה

שלום גם לך

לגיל אין משמעות בעיניי אני יכולה להיות בת 15 וני יכולה להיות בת 20 ואולי אף יותר. אם כבר שאלת אני אספר לך, הסבל שלי נובע מהרבה מאוד דברים הרבה מאוד משקעים, הורים,מורים,אחים ואף הדוד כ"כ אכזרי אליי העולם שאניני מבינה על מה. הרי שבעוד יום היוולדי כבר כולם לא אותי רצו בהתחלה חשבו שזה בן וכולם ציפו וחיכו אני זוכרת את הסבתא שלי מצד האבא איך היא התאכזבה כשנולדה נכדה היא ממש התעלפה מרוב אכזבה. (תנוח על משכבה בשלום)

לדעתי כן יש משקל לגיל

בין אם את בת 15 או 20 או יותר בכל שלב החיים נראים גדולים מכיוון אחר אין מה לעשות גם אני בתור נערה חשבתי שהחיים סוגרים עלי היו טעויות בכלל בבית חולים ולמה בכלל הביאו אותי בצבא המחשבות נודדות בצורה שונה וארך כך שוב משתנות אני לא יודעת על סמך מה את קולטת את כל הדברים השליליים ממשפתחך,חבריך או כל מי שסובב אותך לדעתי את צריכה לבדוק שוב מתוך מה את מסתכלת .

mariana

New member
שלום וברוכה הבאה

קודם כל את מזכירה לי מאוד את אחותי, אחותי כיום בת 17 וחצי והיא גם נגד כל העולם, מקנא מכל דבר, תמיד אומרת לאמא שלי שהיא לא אוהבת אותה, איך אפשר לא לאהוב מישהי מבשר בשרך, אפילו עם יש 20 בנות ואת האחרונה. כל אחד מיוחד בפני עצמו. ולגיל באמת יש משמעות. בת כמה את בכלל?

@@

New member
ברוכה הבאה נרקיס ../images/Emo142.gif יקירה

החיים שלנו, רצופי אכזבות, תהיות שאלות וגם המון בעיות. אבל החיים גם מלאים באהבות, חיוכים ועוד הרבה דברים יפים שמרוב דיכאון שכחנו לראות אותם ובמקום לצבוע את החיים בצבעים יפים אנחנו צובעים אותם באפור ושחור. אבל צריך להתמודד עם כל מה שקורה בחיינו ולא לשקוע בדיכאון. את יודעת, שהכי קל בחיים זה לשקוע בתוך הייאוש ולא להתמודד את האמת. לפעמים אנחנו צריכים להגיע לתחתית שבתחתית בשביל לקום ולצמוח מחדש. בכל אופן יקירה, נשמח לשמוע את סיפור חייך, ננסה לעזור, לתמוך ולייעץ, וגם סתם להקשיב ולהגיד מילה טובה. ברוכה הבאה
ריקי

עדין

אני לא חושבת שזה נוגע לגיל ואם כבר אתן מתעקשות אני אומר לכן גילי הוא 30 ואני נשואה ויש לי ילדים. ג'ס שאלת מאיפה נובעות לי כל המחשבות הללו אני אומר לך במילה אחת סבל

יקירתי

אני יכולה לחבק אותך לנשק אותך לערסל אותך להגיד לך המון מילים חמות נעימות מעודדות היחידה שיכולה לשנות את העינין היא את גם אם זה אומר לחתוך בבשר הרך ולהתנתק מאלו שגורמים לך סבל לבנות לך את הקן הקטן שלך החם הפרטי האישי את ועצמך והילדים ומה שטוב לך. לדעתי יש מקום לשינוי

sidi

New member
יכול להיות

שזה מה שחסר לך? כי עם כן אז הגעת למקום הנכון
אפילו בשרב הכי כבד ידעתי שהגשם עוד ירד ראיתי בחלום שלי ציפור אפילו במשב סופה וקור. לא פעם זה קשה אבל לרוב מילה טובה מיד עושה לי טוב רק מילה טובה או שתיים לא יותר מזה. אפילו ברחוב ראשי סואן ראיתי איש יושב ומנגן פגשתי אנשים מאושרים אפילו בין שבילי עפר צרים. תמיד השארתי פתח לתקווה אפילו כשכבתה האהבה חלמתי על ימים יותר יפים אפילו בלילות שינה טרופים. לא פעם זה קשה אבל לרוב מילה טובה מיד עושה לי טוב רק מילה טובה בינתיים די בזה.

היי נרקיס...

אומנם אני לא מכיר אותך, ולא יודע על איזה סבל בדיוק את מדברת, אבל מה שאני יודע הוא כי סבל הוא מצב נפשי אצלנו... את המכות שאת מקבלת את כנראה לא תמיד יכולה למנוע, אבל את יכולה לשנות את התגובה שלך אליהם... כל זה אומנם פסיכולוגיה בגרוש כמו שאני נוהג להגיד, אבל בסופו של דבר הכח להתמודד, והדרך להתמודד, הם דברים שתלויים אך ורק בך... שום דבר לא יכול לשנות חשיבה חיובית, וזה בעצם כל העניין... נסי לצאת מהדיכאון והרחמים העצמיים, ותתחילי לראות איך את מתמודדת עם חייך, בצורה חיובית. בהצלחה

נרקיס ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

אם הבנתי נכון או שפשוט לא ציינת כל האנשים מכאיבים לך חוץ ממשפחתך החדשה כלומר בעלך וילדיך אז תתנתקי מאלה שעושים לך רע לאף אחד לא מגיע שיהיה לו רע כל כך בעולם הזה לפחות מה שלא הכרחי אז תתנתקי תבני את החיים מחדש את אומרת שיש לך ילדים ומה תביאי להם בעולם הזה את חייבת לנסות לגרום לעצמך לצאת מהעצבות ותאמיני לי אפשר לא תמיד מצליחים ולא תמיד זה לאורך זמן אבל במשך הזמן מגלים שאפשר להגיע לפרקי זמן יותר ארוכים של שמחה ולאט לאט עוברת העצבות תמצאי לך חברה חדשה גיל 30 הוא גיל נפלא של התחלות חדשות עם כל הניסיון שכבר יש לך אפילו המר שהיה עד עכשיו תני לילדיך חום ואהבה וכבר בנית עולם בשבילהם ברכה והצלחה נופר

אני מאושרת לקרוא

את אשר כתבתם יש לציין שהינכם חבורה נפלאה ואל תוותרו על זה כל מה שנכתב כאן ונאמר מצידכם פשוט מדהים תגידו ככה כולכם כך תמיד? ובקשר אליי , נופר בפרט את האם את חושבת שאני יכולה להתנתק מהוריי ומאחיי? יש לי משפחה דיי פרמיטיבית אוי לי ואבוי לי אם אחשוב על ניתוק מיקריי למרות כל האכזבה שלי מהם אני עדין שיכת אליהם ילדיי הולכים לשם ואוהבים את המשפחה הזאת.. כן אני יודעת עליי לבחור או כך או כך זה קשה אבל אני אשרוד.. מי יודע אולי יהיה לזה סוף בכל אופן תודה על ההקשבה של כולכם.. נחמד לי כאן יש אוירה חמימה... שוב תודה

אז ככה

מהורייך לא אבל ממש לא כי מצוות כיבוד אב ואם חשובה יותר אבל מהשאר אז ככה אני לא אומרת שאפשרי להתנתק אני באמת לא יודעת את כל הסיפור וכמובן התגובה היא בגלל שהדמיון עובד ואז יכול להיות שהוא בכלל לא היה בכיוון אני אשמח לשמוע ממך יותר וכמובן את יכולה לכתוב לי גם במסרים. לגבי שאר בני המשפחה אם זה עושה לך רע אז תלכי רק שזה הכרחי כלומר חגים אירועים וכדומה דברים משתנים תאמיני לי שאני יודעת על מה אני מדברת תקופות משתנות ואנשים משתנים יכול להיות שאת תחסרי להם ואם תדעי להגיד את מה שכואב לך גם אם בתחילה יגידו אוף זאת על מה היא מדברת יכול להיות שבמשך הזמן הם ידעו על מה את מדברת והם ינסו לשנות דברים אל תתיאשי לעולם הזה יש תקנה את פשוט צריכה להגיד את הדברים ולא לוותר לאנשים שזה נוגע בם ואולי גם אם לא עכשיו הישועה תבוא

למעלה