שלום!

liat129

New member
שלום!

משום מה אני לא מצליחה להוסיף קובץ להודעות.. אני גולשת בישראלים בחו"ל, וזה הפעם הראשונה שנתקלתי בבעיה כזו.. HELP תודה!

sunset*

New member
../images/Emo26.gif

היי ליאת~!
איזה סוג קובץ את מנסה להעלות?
האם את מקבלת הודעה שגיאה? אם כן, מה היא?
שימי לב, קבצים שמשקלם גדול מ 250KB או שאינם מהסוגים המותרים לא יתקבלו. מחכה לתגובה~!

liat129

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

1. תמונהJPG 2. מקבלת הודעת שגיאה 3. אוקי.. אני רואה איפה הבעייה..(קובץ בגודל 360K). איך מקטינים? תודה

sunset*

New member
../images/Emo26.gif

עכשיו גילינו מה הבעיה....
כאשר את שומרת JPG , בד"כ יש לך אפשרות לקבוע את האיכות שלה... אם את משתמשת בACDSEE, בעת השמירה לחצי על OPTIONS והורידי מעט מהאיכות.... ואז גם כמות ה KB תקטן פלאים.

liat129

New member
לא הולך..

הקטנתי את התמונה לגודל 56K וזה לא הולך. הנה השגיאה שאני מקבלת: The page cannot be displayed There is a problem with the page you are trying to reach and it cannot be displayed. -------------------------------------------------------------------------------- Please try the following: Open the img.tapuz.co.il home page, and then look for links to the information you want. Click the Refresh button, or try again later. Click Search to look for information on the Internet. You can also see a list of related sites. HTTP 500 - Internal server error Internet Explorer

liat129

New member
אויש סליחה!!!

ניסיתי לשלוח וכל הזמן קיבלתי הודעת שגיאה, עכשיו אני רואה שזה נשלח יותר מידי פעמים.. תודה על העזרה!

sunset*

New member
BKF ../images/Emo140.gif

התמונה שהעלת עלתה לפורום 6 פעמים בחצי שעה
בימים האחרונים, לפעמים אני נתקלת בבעיות כשאני מנסה להעלות תמונה ומקבלת דף שגיאה. אולם, לאחר בדיקה של כמה דקות, אני רואה שההודעה והתמונה כן עלו לפורום.
ייתכן וזה לאור השינויים והעדכונים של השרתים החדשים בתפוז.... פשוט להתאזר בסבלנות

liat129

New member
כן..../images/Emo6.gif לא שמתי לב

אבל זה תוקן.. ותודה ל sunset על העזרה!

למעלה