שלום

שוקוקאן

New member
שלום

שלום לכולם, ראיתי שיש הופעה בירושלים של להקה בשם "סוסיתא". מישהו יכול לספר לי קצת עליהם? אני חושב אולי ללכת להופעה. מה הסגנון שלהם? הם מופיעים טוב? וכו' תודה מראש.

cut2

New member
סוסיתא

סוסיתא הופיעו לראשונה (אני חושב) בערב פרוג מספר 5, בבארבי. על פי ההופעה הזו, הם נתנו רושם של להקה הומוריסטית, ישראלית מאוד, אולי אפילו הייתי אומר קיבוצניקית - אבל עם לחנים מצויינים ועיבודים נהדרים. ההרכב הוא קלידן, בסיסט, גיטריסט, מתופף, חלילן-צד, וזמר (שעושה קצת גיטרה אקוסטית). אותי הכי הרשים הזמר, בכל אופן. הוא מצחיק, מנעד קולו מרשים מאוד, ויש לו אחלה גוון קול. חוץ מזה, הוא מזכיר בהתנהלות שלו על הבמה את פיטר גבריאל, קצת. החלילן צד היה מיוחד גם הוא, ומידי פעם היה אפשר לשמוע תפקיד ממש מיוחד ומעניין שלו. שאר הנגנים טובים מאוד, ועושים את העבודה שלהם מצויין. בעצם, הקלידן קצת חסר לי בעיבודים (וגם היה חסר במיקס...). ההשפעות שלהם, ככל הנראה, זה בעיקר ששת וקצת אחרת. מדברים גם על ג'נטל ג'איינט, אבל אני לא שומע את זה אצלהם. אם יש לך את האפשרות, לדעתי כדאי לך מאוד ללכת להופעה הזו.

מסכים כמעט עם הכל ו...

אכן הקלידן היה נמוך במיקס בהופעה בבארבי, וכדאי לקחת את זה בחשבון לקראת ההופעות הבאות.

למעלה