שלום..

Little MC

New member
שלום..

אני רוצה את השיר "גראפיטי ת"א 89" בגרסת רמיקס של האוסף החדש אבל אני לא רוצה את כל שאר הדיסק, וחבל שאני סתם יקנה כי אנ'לא ישמע אותו.. =\ יש דרך כל שהיא להשיג את השיר? יצא לו כבר סינגל? יצא בעתיד סינגל? אני מקווה שתוכלו לעזור לי...

ט י נ ה

New member
LITTLE MC גראפיטי רמיקס 2002

קודם כל שמחתי לשמוע שיש לך התענינות בשיר גראפיטי תל אביב רמיקס 2002 לא הייתי ממהרת להחליט מראש שלא תשמע\י את דיסק האוסף. אולי בטעות היסטרית תגלה\י שיש בו " חלילה " עוד כמה שירים מטריפים שכן תשמע\י ? אני כן ממליצה לקנות אותו כי הוא נמכר במחיר מאוד טוב עכשיו בדיונון ב 55 שח לאוסף כפול. סינגל של השיר עומד לצאת בקרוב לחתנות הרדיו אך לא למכירה שמחתי על ההתענינות ביג סי

Little MC

New member
נתחיל בזה שלא ממש יש לי תקציב..

ואם אני יקנה דיסק אז לא עדיף שאני יקנה דיסק שאני כן ישמע? כי אני אוהב היפ הופ ישראלי והדיסק שלך לא בדיוק היפ הופ ישראלי חוץ מהשיר "גראפיטי ת"א 89 (רמיקס 2000)" ואותו אני רוצה, שאני יכול גם לציין שזה שיר מעולה! ממש אהבתי...

ט י נ ה

New member
שכנעת אותי ... בא קבל את הסינגל

או קי מאן שיכנעת אם כי אני הייתי מעדיפה שתשתמע גם רוק ישראלי טוב וטהור מול הי פ הופ שכן אני אוהבת את שני הסיגנונות ומתמצאת בשניהם אבל תקציב זה משהו שאני לא יכולה להתמודד איתו . אני אכין לך את הדיסק בעותק של תקליטנים שחילקנו במועדונים אתה מוזמן לצלצל למשרד 6052226 ולבוא לקבל החל מיום א הבא שלך סי בהצדעה להיפ הופ העותק לא יעלה לך הוא מתנה מאיתנו באהבה

Little MC

New member
מסתבר שמאוד מקסימה...

קיבלתי את הדיסק השני מהאוסף הכפול! :) למרות שאני לא שומע אותו עדיין נחמד... אני חושב שצריך לעשות שבלונות של "סי היימן" (לגראפיטי) מה אתם אומרים?

samc

New member
גם ממליץ!!!

I am little S C and I also recommend Graffiti and the Double Disk Lehitraot!

ט י נ ה

New member
הי סאם לונג טיים ......

הי שמואל עלי שוב להודות לך על שמצאת לי בתיאטרון תמונע את האבן שנפלה לי מהטבעת אירוסין שלי לרועי ,ממש הצלת אותי עכשיו אני שולחת את זה להלחמה ועוד מעט אענוד אותה שוב. מה חוץ מזה ? תשמיע קול ...איך עוברים עלייך ימי הגשם הרטובים האלו ובכלל מה קורה בכיכר ליד רבין עדיין מתאספים ? שלך סי

samc

New member
בן דודי כאן מאנגליה

הוא בא לשלושים של אמי מחר ששי. ביחד אנחנו היינו אצל משפחה בנתניה. שתינו בקמלוט אתמול. וגולשים.... נ.ב. קניתי זהבה בן ורציות לרוז=מעולה! ד"ש לרועי

actress

New member
שמעתי את זהבה מבצעת קאוור של שלוה

כמו שסי שרה לפעמים בהופעות ואיך לומר בעדינות זהבה בן פשוט זה לא זה אם שמעתם אותה אצל יאיר לפיד הייתם מבינים את גודל החרדה.

ט י נ ה

New member
ציפיתי לשמוע תגובה ....../images/Emo186.gif

הי ליטל אם סי מקווה שהדיסק שקיבלת נתן לך השראה האמת שהברגע הארחון פשוט נתתי לך עותק של האוסף הכפול צד ב' וזהו זאולי תשמע עוד כמה שירים לא יכול להזיק שלך סי

Little MC

New member
הגבתי יותר למעלה...

ושמעתי את שאר השירים והאמת שאני לא ממש מתחבר למוסיקה הזאת..

ט י נ ה

New member
לא ראיתי אופס ... אוקי ../images/Emo187.gif תודה

גראפיטי ישוכפל ויופץ בקרוב לכל הדי ג'יז כמו כן תתקים הופעה חגיגית באביב ויתארחו בה מומי ,דיג'י נולדג', ערפדי ,קאשי ועוד ראפרים טובים ומצוינים יו יו ותודה על הקומפלימנט אם כי שוב אני אומרת לך אתה סתם נועל את עצמך ולא נותן צ'אנס לעוד סוגי מוסיקה וחבל ....... אבל שיהיה לך לביראות ותמשיך לשמוע אפילו רק את גראפיטי גם זה משהו שלך סי

actress

New member
ולי יש וידוי באשר למה שכתבת ש...

מלבד זה ששמעתי אותך ועוד כמה שירים מידי פעם בזיפזפ, נפתחתי לעוד סוגי מוסיקה כמו למשל הטראנד של שירה בציבור שהיה עד עכשיו אצלי איי שם באפלה אז ככה שאפשר עדיין באמת להפתח לעוד סוגי מוזיקה ולא להנעל על 1 ואת זה למדתי

Little MC

New member
האזנתי לדיסק, לא אהבתי...

ניסיתי? מה אני עוד יכול לעשות... סי תגידי יש מצב לליריקס של השיר?

ט י נ ה

New member
ליריקס יושבים וכותבים זוכר ?

יש בבית ספר שיעור מיוחד שנקרא האזנה אתה יושב עם דיסק עיפרון ונייר וכותב את המילים אחרי כבר קיבלת דיסק שכל העולם עומד בתור ומשלם עליו כסף מלא את המילים תכתוב לבד שמחה שאתה אוהב את גראפיטי גם זה עולם ומלואו שלך סי

למעלה