שלום

ויאגרה

New member
שלום

לא ידעתי שקיים פורום כזה. בכל מקרה, תרשו לי לחלוק אתכם את אחת ההנאות הגדולות ביותר שלי מהמשחק - קבוצה הולנדית אלמונית בשם Go Ahead. אתם אולי לא תאמינו, אבל מקבוצת אמצע טבלה בליגה השניה בהולנד הצלחתי להפוך אותם לדאבליסטית בליגה הראשונה(ויותר מפעם אחת), לאחת מהאימפריות הגדולות ביותר באירופה ובאחד המשחקים - גם לאלופה...השנה הייתה אומנם הרבה מעבר ל-2002 (לקראת 2010, אפילו), אבל גם רומא (האימפריה, לא קבוצת הכדורגל) - לא ניבנתה ביום אחד. הדרך ללהצליח במשחק הזה, כשהקבוצה שלך היא לא אימפריית על כמו מילאן, מנצ'סטר או ריאל מדריד,הכסף לא צומח על העצים ושחקנים לא ממש מעוניינים לשחק במועדון שלך היא פשוט לא להיתבייש להחתים שחקנים ותיקים שניראה שעבר זמנם (ב-Free transfer), לחפש בנרות ובקבוצות קטנות אחרי כוכבים פוטנציאליים (הרבה דרום אמריקאיים, לפני שהם ניחטפים ע"י הקבוצות העשירות, שחקנים ממזרח אירופה) ושחקני ספסל בקבוצות גדולות (כמו אייקאס, פיינורד ופ.ס.ו, במקרה של הליגה ההולנדית). מידי פעם אפשר לבדוק את ההרכבים הלאומיים של כל מיני מדינות, בעיקר קטנות - היו הרבה שחקנים טובים שמצאתי כתוצאה מחיפושים כאלו. כמו כן, לא לפחד למכור שחקנים מובילים בקבוצה - הכסף שזורם למועדון כתוצאה מהמכירה שלהם הוא כסף שאפשר להשקיע בשחקנים שיתברר שהם טובים בהרבה. בנוגע לצוות המקצועי - תקיפו את עצמכם בהרבה מאמנים ואל תתפשרו...אם תחפשו מספיק טוב, תוכלו למצוא מאמנים ממש טובים. חלק מהשחקנים שפורשים הופכים להיות מאמנים די מוצלחים, לפחות מבחינת הנתונים. טקטיקה - 4 מגנים, 4 קשרים, 2 חלוצים. לא יותר מזה.

JRM

New member
תודה לך

הסיפור שלך נתן לי חשק להמשיך את העונה שלי... העונה היא 2010 ובדיוק לקחתי אליפות עם ניוקאסל... בקצרה עד עכשיו התחלתי עם ווסטהאם. 3 עונות ראשונות שחונות, שאחריהן באו 3 עונות שבהן זכיתי ב3 מגני צדקה (אחד בעונה הרביעית שבה עזבתי את הקבוצה ישר אחרי המגן צדקה), 2 גביעים אנגלים, גביע ליגה, זכייה באינטרטוטו ו2 אליפויות. לאחר העונה ה6 עברתי לניוקאסל, שלה זו היתה העונה ה4 בליגה השנייה (D1). 3 עונות בניוקאסל הסתכמו באליפות הליגה השנייה, 2 גביעי ליגה ואליפות. כמו כן זכיתי ב2006 עם נבחרת אנגליה במונדיאל. כרגע נגמרה עונת 2010 והמונדיאל בעיצומו (אני מאמן את אנגליה)...אני מחפש לי קבוצה חדשה (אני לא מאלה שנשארים יותר מדי זמן במקום אחד) ואני מקווה למצוא קבוצה חדשה באיטליה או בספרד

ויאגרה

New member
ועוד משהו -

בקבוצה שחטיור דונייצק, שהיא קבוצה אלמונית מאוקראינה, אפשר למצוא מלא שחקנים טובים. באחת העונות, רכשתי מהם שלושה שחקנים - שני מגנים אפריקאיים קשר דפנסיבי רוסי וקשר רוסי והתפוקה שלהם הייתה גבוהה מאוד (לפני שגיליתי שיש סעיף בחוזה של המגנים שמשחרר אותם לקבוצה אחרת תמורת סכום נמוך מידי של כסף ולפני שעבר זמנו של הקשר...הקשר האוקראיני סתם ניכנס לדכאון). אני מציע למי שיש לו מספיק מוניטין להפוך גם למנג'ר של ניבחרת לאומית - אתם תחשפו להרבה יותר שחקנים מנבחרות שונות ויכול להיות שתגלו שחקן זול שהוא גם טוב מאוד. ד"א, הסיכויים שתהפכו למנג'רים של נבחרת בסדר הגודל של איטליה, אנגליה או ספרד - קלושים, גם אם אתם מאמנים ממש טובים (יכול להיות שאיכשהו זה קשור ללאומיות שאתם בוחרים לעצמכם). אני, באופן אישי, במשחקים השונים ששיחקתי אימנתי את סין (קרעתי את אסיה ואפילו הגעתי למונדיאל ולשמינית הגמר...וזה הישג ענק כשמדובר בסין), את מכסיקו (מקום רביעי בקופה אמריקה, העפלה למונדיאל) ואת דנמרק (נבחרת זקנה בלי עתיד - נאלצתי לשחק נגד דרום קוריאה על מקום במונדיאל, ניצחתי אותם והגעתי לשמינית הגמר, וגם זה בנבחרת שבה כל השחקנים הטובים פרשו מזמן). אני לא יודע אם מישהו מודע לאפשרות שבה אחד הסקאוטים עוקב אחרי הקבוצה שנגדה אתם אמורים לשחק - לפעמים זה יכול ממש לעזור. כדאי מאוד ששני השוערים שלכם יהיו בערך באותה רמה ורצוי שהם לא יהיו באותה נבחרת...אתם לא רוצים להיקלע למצב בו תאלצו להישתמש בשוער השלישי כי השניים הראשונים זומנו לנבחרת. במשחק שאני שיחקתי, שלושת השוערים היו מכסיקנים (שחקנים מעולים) אבל מפני ששלטתי על הנבחרת הזו באותה תקופה, תמיד דאגתי שאחד ישאר במועדון. בחלק מהעונה, כדאי שיהיו אימונים אינטנסיביים בחלק מהתחומים. זה משפר את היכולות של השחקנים. תזהרו מסלטיק! כמעט בכל המשחקים ששיחקתי הקבוצה הפכה ממס' 2 בסקוטלנד לאחת הקבוצות הטובות באירופה. אני גם ממליץ לשים לב לחוזה ולבדוק שהשחקן הסופר כשרוני שהבאתם לא יכול לעזוב את המועדון לקבוצה אחרת במחיר מצחיק אחרי שהפגין יכולת טובה בכמה משחקים - זה קרה לי יותר מידי פעמים וזה ממש ממש מדכא.

שח_מט

New member
איך עוזר לשים סקאוט על קבוצה?

לא ראיתי שזה נותן משהו?...

קיר קמט

New member
יקירי

כל אחד ואחד כאן מכיר את שלושת התותחי על של שחטיור דונייצק , אסאנה אנדייאה , אייזק אוקרונקו וג'וליוס אגאואה... ואגב הגעתי עם פולין לגמר מונדיאל ועם סין לחצי גמר מונדיאל.

ויאגרה

New member
אמממ...

יש גם את יורי וירט, השוער ובחור ששם משפחתו טימושצ'וק ועוד אחד שהשם הפרטי שלו הוא אלכס.

stas51

New member
צודק

גם החלוץ שלהם VOROBEY טוב מאוד...... ובקששר לסלטיק, כל עונה היא קונה אצלי כמה כוכבים (לרוב דיי זקנים) במחיר של 40-50 מיליון...איזה מעצבנים

ויאגרה

New member
ואם כבר מדברים על חלוצים...

יצא לי להיתקל באחד בשם Rolando Zarete שמשחק בקבוצת Velez. מדובר בחלוץ מאוד זול שיכול להפוך לשחקן מעולה, אם משקיעים בו את המאמץ, הזמן ותשומת הלב. ברוב המשחקים בהם שיחקתי ולא קניתי אותו - הוא הגיע לקבוצה גדולה.

למעלה