שלום......

• פותח הנושא hajy
  • פורסם בתאריך

hajy

New member
שלום......

שלום, קוראים לי רונן ובטח כמה ממכם מקירים אותי מפורום wushu. מי שלא מכיר אותי- אני לומד קונג פו בסגנון הסאן דא ומקווה שתקבלו אותי יפה......

frodo1

New member
רונן מפורום וושו?

אהלן! תהיה בטוח שאני קיבלתי אותך! אולי אתה לא מכיר אותי. אני דרקון הנין-ג'יטסו!

hajy

New member
אני מכיר אותך ../images/Emo13.gif ותודה על.....

קבלת הפנים

bizhar

New member
פה מקבלים את כולם יפה ../images/Emo13.gif

אפילו אותך!!! סתאאם..
ברוך הבא!

Connor MacLeod

New member
לא מכיר ... אבל ברוך הבא ../images/Emo6.gif

אתה כנראה לא יודע ... אבל בזה שהצהרת, כנראה ותצטרך מתי שהוא להציג את סגנון הסאן דא ... אולי באחד המפגשים הקרובים?

hajy

New member
למה אתה מתכוון ברציני?

אני התחלתי לפני שבועיים ללמוד ככה שאני לא יודע הרבה אבל אם אתה מתכוון להשקעה אז אני בערך 8, אני מתאמן כל יום בערך שעתיים בבית ועושה את כל התרגילים שנותנים לנו בשיעור.

hajy

New member
תודה לכולם על קבלת הפנים../images/Emo8.gif אבל....

יש לי כמה שאלות: מה הם המפגשים של תפוז? איפה הם נערכים? מישהו שאל אמר לי שאני צריך להציג את סגנון הסאן דא, למה התכוונת?

Connor MacLeod

New member
אל תיקח אותי בכזו רצינות ...

המפגשים מתארגנים בערך פעם בחודש (חודש + ) ובהם מציגים שיטות שונות של המשתתפים בפורום (לפעמים ע"י אנשים שלא משתתפים בפורום). המפגש האחרון היה ביום הבחירות והוא כלל שעה של ארניס, שעה של קונג-פו עגור לבן טיבטי, שעה של טאי צ'י ושעה של קונג-פו גמל שלמה דרומי. המפגשים נועדו להעשרת האנשים והכרה של שיטות שונות, כמו גם הכרות של פנים מול פנים (וידיים מול ידיים) של חברי הפורום, או לפעמים גם סתם בשביל הכיף. בד"כ המפגשים יהיו בימי שישי בצהריים כדי שרוב האנשים יוכלו להגיע. אל תדאג, אתה לא באמת צריך להדגים שום דבר בעצמך, כמובן שאם תרצה לארגן הדגמה בעתיד (שני המפגשים הקרובים כבר מלאים) הצגת השיטה ע"י מדריך בכיר, אני בטוח שלא יגידו לך לא ... בכל מקרה, שוב, ברוך הבא ...

Connor MacLeod

New member
כל פעם במקום אחר

כל פעם מישהו אחר מתנדב לארח ... זה לא משהו סודי ...
... מודיעים על הכל פה בפורום הרבה מראש.

Connor MacLeod

New member
שלחתי לאורי מסר ...

אני צריך לדעת מתי בדיוק רוצים לערוך את זה כדי שאני אולי אוכל לסגור עם המקום
אני צריך לדעת פחות או יותר (פלוס מינוס שבוע שבועיים) באיזה יום שישי זה יהיה.

למעלה