שלום

limorily

New member
שלום

היי אני בת 17.5 מכפ"ס ואני כבר די הרבה זמן פועלת בנוער מרצ מבלי להיות "חברה" בה. אני באמת מאמינה בדרך של מרצ וחשבתי להצטרף אבל אני מתלבטת קשות אחרי עזיבתו יוסי שריד שהוא ושמעון פרס הם האנשים היחידים שאני באמת מעריכה בפוליטיקה הישראלית. אנא עזרו לי בהתלבטות
לימורילי

תראי יוסי לא יהייה ראש המפלגה אבל

כמובן שהוא עדיין מס' 1 ברשימה. רן כהן או ג'ומס או אילן גילאון יהיו במקומו. תצטרפי! כמובן ששמעון פרס יהייה בכנסת אז אין לך מה לדאוג

Alexco

New member
למה אתה יוצא בהצהרות

לפני שאנשים החליטו אם הם רצים לראשות מרצ או לא? אתה היית רוצה שיצאו עלייך בכל מיני ספקולציות? ויש עוד די הרבה זמן, ככה שזה לא כל כך רלוונטי לכרגע.

Yanchu

New member
לפי מה ששמעתי...

בינתיים רק רן כהן הודיע על כך שהוא רץ... ושני האחרים עוד לא שמעתי שהם הודיעו משהו.

PeAcE OuT

New member
בתנועה תומכים בגלל אידיאולוגיה ולא

בגלל אנשים! כמובן, שחובה שיהיו את האנשים כדי לשמור וכדי לקיים את האידיאולוגיה ולהפוך אותה לאמיתית. אבל התמיכה בתנועה כלשהי צריכה לבוא מתוך התאמה של האידיאולוגיה והאני מאמין שלך עצמך עם האידיאולוגיה והדרך של אותה תנועה. אסור לבחור בגלל אמונה במישהו, ככה עושים רק דתיים למשל שמצביעים לתנועה כלשהי בגלל שהרב שלהם שם ולא בגלל שהם מאמינים בתנועה עצמה. וחוצמזה, שריד עוד כנראה כן ישאר בכנסת ואם לא שם אם מניח שהוא כן ישאר בתנועה. ובנוסף לשריד יש עוד הרבה אנשים נפלאים במר"צ... אני לא אגיד לך אם להצטרף רשמית לתנועה או לא, כי גם אני פועל כבר הרבה מאוד זמן במר"צ והאמת, אני לא בטוח שאני רשום בה רשמית, זה גם לא כל כך מזיז לי, את הפעילות שלי אני עושה. אני גם לא ממש יודע מה להיות "חברה" בתנועה נותן לך חוץ מאשר את האפשרות לבחור את היו"ר הבא למשל. זאת החלטה אישית שלך לגמרי, אני רק מקווה שאת התמיכה שלך בתנועה את לא תפסיקי.

PeAcE OuT

New member
אז סליחה, הכוונה שלי הייתה ש"חברות"

רשמית שכזאת במר"צ תתן רק אפשרות כזאת או דומות לה. אם לא להצביע ליו"ר אז להצביע בפריימריס הבאים מקסימום. כמה מעבר לכך חברות רשמית שכזאת נותנת באמת?

limorily

New member
נכון אבל.....

אני מסכימה איתך שבתנועה תומכים בגלל אידיאולוגיה ולא בגלל אנשים וכך אני עושה אבל כמו שגם ציינת צריכים אנשים שמסוגלים להעביר אידיאולוגיה זו ואני לא ממש רואה מישהו אחר עושה את זה חוץ מיוסי. מנחם אותי לדעת שהוא ישאר בכנסת ובתנועה. אני לא אפסיק את פעילותי בנוער מרצ ואף פעם לא היתה לי התלבטות בקשר לזה!

למעלה